Rapid

INFO / Derby feroviar în weekend. Frumoşii Nebuni are meci pe Coresi

Urmează derby! La sfârşitul săptămânii trecute, ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului s-a impus cu 3-2 în faţa celor de la Sport Team. După ce în minutul 8 era 2-0 pentru gazde! Mă rog, gazde… Având în vedere că meciul s-a jucat tot pe Coresi. Şi pentru că v-am rămas datori cu cronica acelei partide, o redăm integral mai jos. Exact aşa cum a fost publicată pe pagina de Facebook a formaţiei susţinute de băieţii de la T2!

Amintirile frumoase se cladesc de catre cei ce nu renunta!
CS Sport Team – ACS Rapid FNG 2-3 (2-1)

Meci senzațional duminica, cu o revenire spectaculoasa de la 0-2 in stilul Rapidului. In primele 25 de minute băieții noștri nu s-au regăsit, era 2-0 pentru Sport Team in minutul 8, dar am revenit pe final de repriza cand după o fază fixă executată magistral de Miriuta, Andrei Petrache marcheaza imperial cu capul! Gol! 1-2 la pauză! După pauză băieții noștri intră și mai motivați în teren egaland repede după o altă pasă magistrală produsă de Miriuta, marcheaza Ivașcu Madalin, reprofilat din fundaș stânga în extremă stânga, Gol!!! 2-2

Schimbare minutul 70 iese Miriuta, intră Dumitru, un moment important al partidei, deoarece in minutul 88, după o recuperare de pe partea stângă mingea ajunge la Dumitru, acesta îl servește cu o pasă de maestru pe Ivașcu si …. GOL! 2-3! Revenire în forță, dopieta Ivașcu și victoria cu numarul 6 in liga a 5-a pentru Frumosii Nebuni!

Tracţiunea, cea mai veche echipă feroviară în ligile inferioare Bucureşti

Tot pe Coresi se joacă şi acest meci. Numai că acum, ACS Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului figurează drept gazdă. Interesant este că meciul cu Tracţiunea, despre care găsiţi detalii mai jos, este un derby. Nu prin poziţia din clasament, pentru că oaspeţii sunt pe 7. Bine, oricum nu este meci recunoscut oficial, dar ca idee. Tracţiunea este cea mai veche echipă din ligile inferioare bucureştene cu tradiţii CFR-iste. Aşa că acum se înţelege noţiunea de derby. Poate că va fi unul în care Mădălin Ivaşcu va străluci iar. Marcatorul dublei din weekendul trecut a fost transferat de la AFC Rapid.

Avancronica unui derby interesant

Duminica pe 20 mai ne incercam fortele cu ACS Tractiunea Bucuresti, echipa de mijlocul clasamentului in liga a 5-a. Ca de obicei la ultimele meciuri, gazda ne este stadionul Coresi unde de la ora 20:00 capriorii sunt din nou gata de actiune. Ultimele evolutii au fost fluctuante combinand succesele cu infrangerile, asa ca e momentul sa legam doua victorii consecutive si sa ne castigam definitiv un loc fruntas in clasamentul returului.

Tribuna? Canta intruna!

ingredientele ar fi: fotbal + weekend + visiniu + bere
intr-un cuvant :
ACS Rapid Frumosii Nebuni ai Giulestiului vs ACS Tractiunea
duminica 20 mai // 20:00
intrare libera

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.