Pancu îl contrează pe Niculae: „El în orice situaţie pierde”

N-o să uit niciodată acest trio, Pancu-Săpunaru-Niculae

Situația de la Academia Rapid l-a făcut pe președintele jucător Daniel Niculae să amenințe cu părăsirea proiectului prin care el și fostele glorii din istoria recentă a Giuleștiului vor să continue tradiția clubului înființat în 1923 și intrat în 2016 în faliment. Veteranul Daniel Pancu susține despre colegul său din atac că nu mai răspunde nici la mesajele personale, din cauza supărării, dar i-a transmis ce avea de spus în timpul emisiunii “Digi Sport Matinal”. AMFB a înregistrat primirea unui Certificat de Identitate Sportivă (CIS) pe numele societăţii Fotbal Club R Bucureşti SA. Acesta a fost luat în evidenţă şi va fi analizat în cursul acestei săptămâni.

Daniel Pancu invocă meciul cu csa steaua

Astfel că, până la o decizie finală, Academia Rapid rămâne fără drept de promovare. Situația l-a făcut pe Niculae să amenințe cu plecarea, în cazul în care actul nu va putea fi obținut la timp. Pancu încearcă să îl facă pe Niculae să se răzgândească. Cu toate că îi dă dreptate în privința motivelor supărării sale, i-a transmis că nu contează doar actele și că ar trebui să se gândească și la zecile de mii de fani care și-au pus încrederea în acest proiect. 20.000 de au fost prezenți pe Arena Națională la meciul cu csa steaua și acesta a fost și mesajul lui Pancu de după marcarea golului din weekend, contra lui Carmen București: “suporterii sunt Rapidul, nu acționarii”.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Pancone ironizează AFC Rapid şi Rapid Frumoşii Nebuni ai Giuleştiului

„A fost un mesaj foarte simplu și foarte adevărat: suporterii sunt Rapidul, nu acționarii. Totul a plecat de la anunțul lui Nico, că ar fi ultimul meci. Nu știu cum gândește și pe mine și pe niciun alt rapidist nu ne reprezintă vreun acționar. Pe rapidiști îi reprezintă suporterii, care sunt prezenți. Și acum, dacă e să o iei, sunt trei echipe: una are 7 suporteri, alta 50 și la cealaltă sunt restul. Au fost 20.000 de rapidiști pe Arena Națională. În acte încă nu suntem nimic, dar faptul că ei sunt acolo demonstrează multe lucruri. Ăsta a fost primul obiectiv, atunci când am început acest proiect. Al doilea este să promovăm, după aia palmaresul, care văd că nu s-a rezolvat. Nu mai vorbesc, pentru că sunt tot felul de promisiuni. E o problemă care se va rezolva, până la urmă, vom vedea în ce fel, a declarat Daniel Pancu, în emisiunea „Digi Sport Matinal”.

CITEȘTE ȘI  Daniel Niculae: "Avem cele mai bune condiții, trebuie să producem fotbal!"

Daniel Pancu îl trage de mânecă pe Daniel Niculae

„Mesajul a fost special pentru Niculae. Păi, ce facem acum? Mai e o lună, avem obiectiv promovarea. Am început anul pe pantele de la Bușteni, pe frig. Mai e o lună și plecăm acasă? Bine, el e tânăr, are energie foarte multă, e mai imprevizibil decât mine în ultimul timp, ceea ce e greu. Eu sper să fie așa, doar de… Nu am mai vorbit cu el, nici la mesaj nu a răspuns. E foarte supărat. E justificată supărarea, pentru că a avut o înțelegere, dar de cealaltă parte, ce facem cu cei 20.000 din tribunele Arenei Naționale? Nu prea pot să vorbesc în numele lui, cel mai corect ar fi să vă spună dânsul cum stau lucrurile, eu spun cum văd eu, a mai spus Pancu.

„Nico nu răspunde la mesaje! Înţelege ce vrea el!”

“Iar era liniște și deodată o vijelie… Ce mă interesează pe mine de CIS, CUI și toate alea care sunt pe acolo… Am venit să jucăm, să aducem oamenii la stadion și vom vedea ce va fi pe viitor. Are dreptate, dar sunt multe lucruri de pus în balanță. El în orice situație pierde. Vom avea meci cu Steaua pe 2 iunie; dacă îl pierdem, toată lumea o să spună că e de vină Niculae, că nu a mai venit. Dacă promovăm, o să spună: ‘A plecat Niculae și ce facem?’ Ăsta e mesajul meu pentru el, dacă nu răspunde la mesaje. Acum, înțelege ce vrea el”, a încheiat atacantul Academiei Rapid.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.