NEWS ALERT / Nu mai vor să joace pe Giuleşti! Motivul invocat

Giuleşti
Academia Rapid - Venus 26-1 pe Giuleşti

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

UPDATE / Cu toate că meciul Metaloglobus II – Academia Rapid ar fi trebuit să se joace pe stadionul Giuleşti, lucrurile s-au schimbat. Deși inițial gazdele acestui meci acceptaseră ca partida să se dispute pe Giulești, sâmbătă, în nocturnă, pe 30 aprilie au anunțat că s-au răzgândit “motivul fiind ca noi organizatorii nu putem asigura paza și protecția spectatorilor, tinând cont de evenimetele de ultimul joc dintre csa steaua – AS Academia Rapid”, conform comunicatului trimis de cei de la Metaloglobus, citat de site-ul oficial al Academiei Rapid. Meciul se va juca aşadar vineri, 4 mai, ora 18, pe stadionul Metaloglobus, fără spectatori!!!

———————————————————————————

Stadionul Giuleşti își consumă ultimele reprezentații din acest sezon. Astfel, pe stadionul Valentin Stănescu se vor mai disputa încă patru sau cinci partide oficiale, cu tot cu meciul de baraj, anunţă site-ul oficial al Academiei Rapid. O veste bună este aceea că partida din etapa a 27-a, cu Metaloglobus II, se va disputa tot pe arena din Giulești, chiar dacă este considerată în deplasare.

Programul Academiei Rapid pe Giuleşti este următorul:

  • Sâmbătă, 5 mai, ora 19:15, etapa 27: Metaloglobus II – Academia Rapid (Telekom Sport 2), pe Giuleşti
  • Miercuri, 9 mai, ora 19:30, Cupa României, semifinale: Academia Rapid – AFC Carmen (Telekom Sport 1), pe Giuleşti
  • Sâmbătă, 12 mai, ora 19:30: etapa 28: Academia Rapid – Romprim (Telekom Sport 2), pe Giuleşti

Academia, campioană la nivel sportiv. Administrativ, la retrogradare…

După aceste patru partide, giuleștenii vor disputa ultimul meci din sezonul regulat, cu AFC Venus, “lanterna roșie” a seriei. Urmând ca la finalul lunii mai să se joace cele trei partide de play-off. În cazul în care Academia Rapid va câștiga play-off-ul, va disputa o dublă manșă cu învingătoarea din județul Giurgiu. Astfel încât ultima partidă oficială pe stadionul Giuleşti va fi cea de baraj, cu echipa giurgiuveană. Partidă care ar putea asigura și promovarea în Liga 3, mai scrie sursa menţionată. Promovare din punct de vedere sportiv, e adevărat. Numai că rămâne de văzut dacă şi administrativ conducerea va reuşi să facă un giumbuşluc pentru ca actualul club să poată juca în eşalonul superior.