Diverse

BREAKING NEWS / Alexandru Ioniţă, aproape campion după ce fcsb s-a făcut de râs!

Mama csa steaua, fcsb, a reuşit un rezultat superb. A pierdut cu 1-0 la Iaşi în ultimele minute, după un gol marcat de… Andrei Cristea! În acest context, cu două etape înainte de final, CFR Cluj trece pe primul loc, la un punct în faţă. Şi, în mod normal, dacă totul decurge corect, ardelenii nu mai pot pierde titlul de campioană. Nu ar fi ştirea atât de importantă, dacă acolo nu ar juca Alexandru Ioniţă. Talentatul mijlocaş produs şi lansat în fotbalul mare de Rapid!

fcsb, model pentru csa steaua!

În altă ordine de idei, este un rezultat superb din perspectiva rapidiştilor cel al fcsb. Cum e şi normal. Nu vom promova politica „m***e steaua” care deja a devenit cam demodată şi ce denotă acordarea unei importanţe inutile acestei ruşini naţionale, dar astfel de momente sunt nişte poliţe plătite de soartă. Dacă fcsb aproape că l-a făcut pe Alex Ioniţă campion, sperăm ca şi cealaltă parte a lor, csa steaua, să rămână în liga 4 până se satură. Că de valoare, am văzut unde e…

Un singur Rapid! steaua poate fi şi… deloc!

Acum nu avem cum să suţinem precum Marius Şumudică faptul că ar trebui să fie o singură steaua, nedivizată. Pentru noi este important să fie un singur Rapid! steaua poate să dispară definitiv şi irevocabil. Nu ne-ar deranja, serios! Felicitări, Andrei Cristea!

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.