NEWS ALERT / Ce se întâmplă cu Marius Şumudică

Marius Șumudică ProSport

ProSport oferă detalii despre situaţia lui Marius Şumudică. Erol Bedir, preşedintele lui Kayserispor, a reacţionat la o zi după ce Marius Şumudică a vorbit despre posibilitatea de a pleca de la clubul turc. În timp ce antrenorul român a făcut o declaraţie de dragoste faţă de club la conferinţa de presă, oficialul lui Kayseri a transmis că nu vrea să se despartă de antrenorul care i-a dus echipa aproape de locurile europene, notează ProSport. Spulberată de Fenerbahce cu 5-0, Kayseri a ajuns la zece puncte în spatele locului patru, ocupat de adversarii de luni seară.

Preşedintele Erol Bedir l-a asigurat de susţinerea lui

Erol Bedir nu dramatizează situaţia. Spune că şanse de Europa mai sunt şi, de asemenea, pune declaraţiile tari ale lui Şumudică de la finalul meciului pe seama caracterului vulcanic al antrenorului. Despărţire? Nu prea: Toţi ne cunoaştem responsabilităţile. Eu, ca preşedinte, îmi asum responsabilitatea, de asemenea, pentru această înfrângere. Le reamintesc tuturor că mai avem meciuri până la finalul sezonului şi că putem prinde locul pentru cupele europene. Succesul şi înfrângerile sunt trecătoare. Reacţia lui Şumudică de la finalul meciului e o nebunie venită din cauza rezultatului şi sentimentelor lui. El este cel care nu acceptă înfrângerea, trăieşte meciurile din plin, iar declaraţiile au fost la cald. Nu mă gândesc să ne despărţim, vom avea o întâlnire în care vom stabili ce vom face”, a spus Bedir, citat de Fotomac, conform ProSport.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Marius Şumudică a făcut dezvăluiri conform ProSport

La finalul celor 90 de minute care l-au îndepărtat de Europa, Şumudică a transmis că nu mai poate lucra în condiţiile oferite de Kayseri şi a dezvăluit că a refuzat o ofertă de două milioane de euro pe an, din Qatar, pentru a rămâne în Turcia: „Eu iubesc această echipă. Niciodată nu voi face asta, să îmi reziliez contractul cu Kayseri, pentru a prelua o altă echipă din Turcia. Eu nu fac din astea. În noiembrie, am avut o ofertă de a pleca în Qatar pe 2 milioane de euro pe an. Nu am vrut să plec de aici, chiar dacă Kayseri îmi plăteşte 400 de mii de euro pe an. În Qatar aş fi câştigat de cinci ori mai mult, dar eu am caracter şi veţi vedea asta”. A transmis Şumi conform ProSport.

CITEȘTE ȘI  Ce club i-a "deturnat" atenția lui Hatem Ben Arfa de la Rapid! Informația e dată de L'Equipe

Contract prelungit până în 2021!

Puşi într-o situaţie tensionată de primul meci din istorie în care au primit cinci goluri pe teren propriu, oficialii lui Kayseri, Şumudică şi jucătorii au programat o şedinţă pentru ziua de marţi, în urma căreia se va decide strategia pentru ultima parte a sezonului. Între timp, lucrurile s-au îmbunătăţit şi mai mult pentru Şumudică, iar acesta chiar a semnat prelungirea contractului. Şumi şi-a prelungit contractul cu Kayserispor pe încă doi ani. Astfel că tehnicianul care a cucerit campionatul cu Astra Giurgiu va rămâne în Turcia până în 2021. Înţelegerea iniţială era scandentă în anul 2019, scrie ProSport. Numai că patronul echipei a ajuns la un acord cu Şumudică pentru prelungirea contractului. Chiar şi după eşecul cu Fenerbahce din campionat, scor 5-0. Anunţul a fost făcut de site-ul oficial al clubului.

Speranţe năruite

Marius Şumudică a suferit, luni seară, una dintre cele mai grele înfrângeri ale carierei de antrenor. Echipa sa, Kayserispor, a fost spulberată pe teren propriu de Fenerbahce, 5-0, într-un meci considerat decisiv pentru şansele europene ale antrenorului român. A fost a doua cea mai umilitoare înfrângere din cariera lui Şumi, care mai pierduse cu 0-6 pe vremea când antrena Gloria Bistriţa. Înaintea partidei, Kayseri era pe locul şase şi şapte puncte o despărţeau de Fener, echipa de pe locul al patrulea, aşa că fanii şi conducătorii şi-au pus toate speranţele într-o victorie care-l putea apropia pe Şumi de o prezenţă istorică în cupele europene. Dar planurile celei mai iubite echipe din Turcia au fost altele şi, rămas fără şase jucători de bază, Şumudică nu a avut nicio şansă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.