Fotbal internațional

Catastrofă pentru Marius Şumudică! Înfrângere apocaliptică

ProSport scrie despre un meci de coşmar pentru Marius Şumudică. Înaintea partidei, Kayseri era pe locul şase şi şapte puncte o despărţeau de Fener, echipa de pe locul al patrulea. Aşa că fanii şi conducătorii şi-au pus toate speranţele într-o victorie care-l putea apropia pe Şumi de o prezenţă istorică în cupele europene. Dar planurile celei mai iubite echipe din Turcia au fost altele. Rămas şi fără şase jucători de bază, Şumudică nu a avut nicio şansă, explică ProSport. Coşmarul a început devreme, cu un gol al lui Soldado, lansat perfect de Topal, în minutul opt, iar 240 de secunde mai târziu lucrurile erau deja clare.

ProSport a făcut cronica unei înfrângeri de coşmar

Acelaşi Soldado redubla o minge pentru Chahechouche, mijlocaşul stânga catapulta balonul sub bară şi tabela arăta 0-2. Fără pretenţii pe plan ofensiv, trădat de defensivă, Şumi a mai primit o lovitură în minutul 44. Când Soldado, fost atacant la Real şi Tottenham, a păcălit linia ofsaidului şi l-a învins pe Karakus din a doua încercare. 3-0, cărţile sunt făcute, visul european nu mai există. Boldrin şi William de Amorim au intrat pe teren în repriza a doua, dar niciunul nu a putut da o mână de ajutor.

În minutul 58, Dirar a pasat frumos pentru Ozbayrakli, fundaşul dreapta al lui Fener a tras tare, la colţul scurt. Iar portarul lui Kayseri şi-a scăpat mingea în poartă. A urmat o perioadă de joc cu multe contraatacuri ale oaspeţilor şi, până la final, s-a mai marcat o singură dată. Combinaţie frumoasă Dirar – Giuliano, Karakus scos din poartă, şut pe jos şi meciul se închide la 5-0, încheie ProSport.

Cristi Săpunaru nu a fost pe teren

Văzută cândva marea revelaţie a sezonului, Kayseri a ajuns pe locul al şaptelea, cu 41 de puncte. Vestea cu adevărat proastă este că Fenerbahce, echipa de pe locul 4, are cu zece puncte mai mult. Ceea ce înseamnă că şansele lui Marius Şumudică de  a se califica în Cupele Europene sunt inexistente. De menţionat este că printre jucătorii pe care Marius Şumudică nu i-a putut folosi se numără şi căpitanul echipei naţionale a României. Fundaşul rapidist Cristi Săpunaru.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.