OPINIE / Surpriza de la FRF şi viitorul Rapidului

FRF

FRF a oferit o nouă mostră de imprevizibil. Răzvan Burleanu, exact ca şi acum patru ani, părea să nu aibă vreo şansă. Asta deşi trecuse printr-un mandat. Vasile Avram atunci, de această dată Ionuţ Lupescu. Oameni oricum cu o consistenţă mult mai mare în fotbalul românesc. Răzvan Burleanu e venit de nicăieri, raportat la valorile sportive, şi reuşitele sale nu sunt neapărat debordante în cei patru ani. Chiar şi aşa, l-a bătut net pe Ionuţ Lupescu, cel venit cu surle şi trâmbiţe, încă din turul 1. 168 – 78 la voturi! O diferenţă colosală, normal. Asta în ciuda faptului că Ionuţ Lupescu a avut susţinerea lui Mircea Lucescu şi Liviu Dragnea.

Ce se întâmplă cu Rapid după alegerile de la FRF

Oameni cu greutate în viaţa publică şi sportivă din România. Şi doi oameni care sunt susţinători ai proiectului Academia Rapid. Aşa că nu întâmplător i-am menţionat. Cel puţin aparent, cei doi nu sunt de partea lui Răzvan Burleanu. Vechiul şi noul preşedinte FRF. Cel care, acum câteva zile, explica clar cum va fi invitată csa steaua în liga 3. Practic, alte comentarii sunt momentan de prisos. Concluziile sunt greu de tras. Cel puţin în acest moment. Numai că pe noi acest rezultat ne duce cu gândul şi la ceea ce se va alege de viitorul Rapidului. Nu că ar fi asta cea mai mare problemă, când ne reamintim că noi avem trei entităţi cu acest nume… Suntem însă la fel de curioşi ca şi voi cum vor evolua lucrurile o dată cu rezultatele acestor alegeri.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Spune-ţi părerea!

De aceea, în primul rând, vă invităm să vă spuneţi părerea legată de ceea ce se va întâmpla din acest moment, 18 aprilie 2018, la FRF. Şi care credeţi voi că va fi impactul acestor fapte asupra viitorului Rapidului. Referindu-ne aici ca entitate unică, indivizibilă, nicidecum la vreuna dintre cele trei în mod special.

CITEȘTE ȘI  CS Mioveni - Rapid 4-5. Vișiniii se califică la 11 metri, Bălan marchează!

Foto: ProSport

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.