Răzvan Burleanu şochează: „csa steaua invitată în liga 3!”

ProSport Răzvan Burleanu FRF
Răzvan Burleanu din nou preşedinte la FRF

Despre neregulile din fotbalul românesc scriem de ceva timp. Acum însă apare ceva nou, validat verbal de cel care va mai fi doar câteva zile, probabil, preşedinte al FRF. Răzvan Burleanu a oferit o ipoteză şoc. Anume aceea că, indiferent de rezultatele de pe teren, csa steaua ar putea fi primită direct în liga 3! Sigur, se discută inclusiv ca Academia Rapid şi csa steaua să joace direct în liga 2, ceea ce 1923.ro a anunţat în exclusivitate. Până la această ipoteză însă, mai greu de realizat în acest moment totuşi din simplul motiv că Academia Rapid nu are drept de promovare nici în liga 3, revenim la declaraţia scandaloasă a preşedintelui FRF. Pe care o redăm mai jos.

Răzvan Burleanu le râde în nas rapidiştilor

„Regulamentul nu permite ca două echipe de la nivelul unui judeţ să meargă la un baraj sau să promoveze mai departe. La nivelul Bucureştiului găseşti o anumită situaţie. Dacă nu mă înşel, csa steaua participă şi la nivel de juniori, la Liga Elitelor. Echipele care participă la Liga Elitelor, la fel ca şi cele din Liga 1 şi Liga 2, pot primi un loc direct în Liga 3. E o realitate pe care o avem implementată deja. Acesta este un scenariu privind situaţia sportivă. Avem deja un caz la Alba Iulia. Tocmai pentru a putea da o continuitate jucătorilor, ai această posibilitate. Dar timp de doi ani de zile trebuie să respecţi următoarea regulă: trei jucători din primul 11 să fie sub 19 ani şi cinci sub 21 de ani”, a spus preşedintele FRF, la DigiSport.

A bătut Academia Rapid degeaba csa steaua?!

Cu alte cuvinte, Academia Rapid a bătut degeaba csa steaua şi s-a distanţat la cinci puncte. S-ar putea ca ceea ce se întâmplă pe teren să nu mai conteze. Acolo unde echipa susţinută moral de Primăria Sectorului 1 este cu mult superioară valoric tuturor celorlalte combatante. Avem în faţă o nouă dovadă de felul în care se lucrează în fotbalul românesc.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI