Dezvăluire-şoc! Academia Rapid şi csa steaua, direct în liga 2!

ProSport Giuleşti csa steaua - academia rapid
csa steaua - Academia Rapid pe Giuleşti

ProSport vine cu completări. După ce 1923.ro a anunţat în exclusivitate despre posibilitatea ca Academia Rapid să joace în sezonul 2018-2019 direct în liga 2! Concret, csa steaua şi Academia Rapid se luptă în Liga 4 pentru un loc în al treilea eşalon. Dar, conform unor surse din lumea fotbalului, se discută despre varianta ca aceste două branduri să fie promovate direct în liga secundă.

Narcis Răducan conformă informaţia pentru ProSport

Scenariul îi pare plauzibil lui Narcis Răducan. Fost jucător al celor de la steaua şi Rapid, dar şi conducător al mai multor cluburi din Liga 1.  „Probabil va fi încă o demonstraţie că undeva s-a greşit în ceea ce priveşte aceste branduri. Nu ştiu dacă are legătură cu alegerile. Eu zic că este o idee bună (n.red.- ca Academia Rapid şi csa steaua să fie invitate direct în Liga a II-a). Deşi nu am fost niciodată pentru astfel de lucruri. Pe de-o parte este un uşor abuz… Dar când vorbim de măsuri care ar trebui luate pentru a dezvolta, cred că ar fi o soluţie. N-ar fi corect dacă nu ar fi probleme. În sensul în care sunt echipe de Liga 2 sau 3 care renunţă pe parcurs. Atunci, eu zic că este loc să se întâmple treaba asta, a spus Narcis Răducan, conform ProSport.

Detalii legate de acest posibil „uşor abuz” 

„Dacă aceste echipe arată şi o garanţie minimă financiară că pot merge mai departe şi nu este doar un orgoliu al suporterilor, atunci ar trebui. Este păcat să vedem meciul ăsta cu 20.000 de suporteri în Liga a IV-a. Nu în Liga a II-a sau a III-a. Eu nu cred că s-a întâmplat nicăieri în lume să vezi patru sau cinci echipe mari în Liga a IV-a. De aceea, cred că am putea trata în mod particular treaba asta. Mai ales că este loc! Au renunţat două echipe şi anul acesta în Liga a II-a. Conducerea fotbalului românesc ar trebui să îşi asume! Nu să ne auzim iar cu litigii pe la TAS”a mai menţionat Narcis Răducan conform ProSport.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required