Cristian SapunaruFotbal internațional

VIDEO / Săpunaru a luat-o pe urmele lui Pancu

Marius Şumudică a pierdut duelul din deplasarea de la Konyaspor, scor 0-2, la capătul unui meci în care portarul lui Kayserispor, Silviu Lung junior, a fost eliminat. Iar Săpunaru a intrat în poartă! Cu tehnicianul român în tribună, eliminat etapa trecută, Kayserispor a început cum nu se poate mai slab un duel cu o echipă aflată în mare suferinţă. Eto’o a marcat pentru gazde încă din minutul 4 şi se prefigura o surpriză. Kayserispor nu şi-a găsit busola, creându-şi o singură ocazie tot meciul şi nereuşind vreun şut pe poarta adversă. Asta deşi din minutul 75 a beneficiat de avantajul omului în plus, Bourabia fiind eliminat pentru două galbene.

Săpunaru a intrat în poartă, dar n-a putut opri golul!

Faza meciului a fost însă în prelungiri. Silviu Lung a fost eliminat în minutul 90+2, după ce a stopat incorect din postura de ultim apărător unul dintre atacanţii adverşi. Cum Şumudică efectuase toate schimbările, în poartă a intrat un jucător de câmp, Săpunaru. Din lovitura liberă rezultată, gazdele au făcut 2-0, după ce Jahovic a executat pe jos, pe sub zid, jucătorul român fiind spectator. Cu trei înfrângeri în ultimele cinci meciuri, Kayserispor se află într-o situaţie ingrată. Echipa lui Şumudică e pe 5, dar distanţa faţă de locul 4, ocupat de Fener, e acum de 7 puncte, notează digisport.ro.

Săpunaru nu a avut prestaţia lui Pancu

Cu cele câteva minute în poartă, Cristi Săpunaru a luat-o pe urmele lui Daniel Pancu. Acum mai bine de 10 ani, Pancone a intrat în poarta lui Beşiktaş aproximativ 20 minute într-un derby cu Fenerbahce. Pe care ai săi l-au câştigat în deplasare cu 4-3! Din păcate, Cristi nu a avut acelaşi succes. Rămâne însă un moment de remarcat pentru fundaşul rapidist. Cristi Săpunaru a intrat în poartă şi a luat gol. Chiar înaintea unui meci tot cu… Fenerbahce! În care Şumudică va fi obligat să joace cu al treilea portar! Mai jos aveţi şi video cu momentul lui Săpunaru.

https://youtu.be/znnswLB_HBY

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.