Diverse

Petrescu a explicat de ce a jucat Ioniţă la CFR II

ProSport pune din nou pe tapet situaţia lui Alexandru Ioniţă. “Bulgarul” a ajuns în această iarnă la CFR, ardelenii plătindu-le celor de la Astra suma de un milion de euro. Mijlocaşul de 23 de ani a evoluat în cinci meciuri pentru lider. Apoi a devenit rezervă, notează ProSport. În urmă cu câteva zile, prezenţa pe teren a lui Alex Ioniţă în meciul împotriva Unirii Tăşnad a uimit. În condiţiile în care mijlocaşul a fost adus cu mare fast la Cluj, după o lungă perioadă de negocieri. După ce informaţia a fost întoarsă pe toate feţele de presa din România, poate cel mai aşteptat răspuns a venit de la Dan Petrescu.

Dan Petrescu a explicat conform ProSport situaţia lui Ioniţă

Petrescu nu a dorit să dea foarte multe explicaţii şi a afirmat că asta a fost dorinţa fotbalistului. De asemenea, toţi cei opt fotbalişti trimişi în Liga 3 au fost întrebaţi mai întâi! ”Problema mea, peste tot pe unde am jucat, de fapt, problema tuturor antrenorilor sunt acei jucători care nu joacă. Ce să faci cu ei? Antrenamente în plus, meciuri… e foarte greu de găsit o soluţie. Eu am respectat foarte mult jucătorii şi i-am întrebat ce şi-ar dori. N-aş vrea să îi trimit la echipa a doua şi acolo să nu joace sau să joace la mişto” a declarat Dan Petrescu în cadrul unei conferinţe de presă, citat fiind de ProSport. 

S-a făcut lumină într-un caz exagerat de presă…

„Dacă eu l-am cumpărat cu… eu l-am vrut (n.r. – Alex Ioniţă), cum să nu intre în vederile mele? Dar avem atâţia jucători buni, încât pe cine simt eu mai în formă şi care cred eu că va câştiga meciul, pe acela îl bag. Cel mai bun caz a fost Păun, primele două meciuri în tribună şi pe urmă a jucat titular cu Iaşi şi a făcut-o foarte bine. Aşa va fi în continuare, cine cred că ne va ajuta, va juca. Dar în niciun caz eu nu trimit jucători la echipa a doua să îi pedepsesc”a încheiat „Bursucul” facând lumină în acest caz.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.