INCREDIBIL! Alex Ioniţă a ajuns în liga 3!

Alex Ioniţă
Alex Ioniţă, fotbalistul lunii noiembrie.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Alex Ioniţă nu a avut evoluții strălucite de când a ajuns la CFR Cluj. Aşa că Dan Petrescu a luat o măsură radicală în privința fostului rapidist. Trimițându-l la echipa a doua, în liga a treia, chiar înaintea derby-ului cu fcsb, din Gruia. Titular de doar două ori la CFR Cluj,  Alex Ioniță nu a prins nici măcar un minut în meciul cu Poli Iași! Primul din play-off, câștigat în prelungiri de clujeni, scor 2-1. Apoi, mijlocașul a ajuns să joace pentru satelitul celor de la CFR Cluj, în liga a treia! El a fost titular în amicalul cu Unirea Tășnad, câștigat de echipa secundă a clujenilor cu 3-0. Pe lângă Ioniță, formația din liga a treia s-a mai bazat și pe alte nume cunoscute. Precum Luchin, Rus, Balde sau Nouvier, scrie digisport.ro.

Alex Ioniţă, cel mai scump român din istoria CFR Cluj

Cel puțin în privința lui Alex Ioniţă, decizia lui Dan Petrescu poate fi consideată surprinzătoare. Din moment ce ardelenii au plătit nu mai puțin de un milion de euro în schimbul fostului rapidist! El fiind adus ca o veritabilă vedetă în Gruia. „Cred că într-un an voi fi pregătit să merg afară și să joc meci de meci și să nu merg acolo doar ca să am de unde să mă întorc”, spunea Ioniță, pentru Digi Sport, în luna februarie. În tricoul celor de la CFR, Ioniță a marcat un singur gol, în victoria de la Ploiești cu Juventus București, scor 2-0. Intrat în locul lui Țucudean, în minutul 61, Ioniță a marcat șapte minute mai târziu și a securizat victoria echipei lui Petrescu.

Pentru că tot am vorbit de suma de transfer plătită pentru Alex Ioniţă de CFR Cluj, trebuie menţionat că aceasta este cea mai mare dată de echipa din Gruia pentru un fotbalist român! Ceea ce face ca decizia lui Dan Petrescu să fie cu atât mai surprinzătoare.