Cristian SapunaruFotbal internațional

Şumudică şi Săpunaru din nou de succes în Turcia

ProSport scrie despre victoria lui Kayserispor. Care a câştigat, scor 3-2, ultima partidă din campionat împotriva lui Kasimpaşa. După ce oaspeţii au deschis foarte repede scorul în minutul doi şi au avut timp până la finalul celor 90 de minute să încaseze şi un cartonaş roşu. Astfel, Marius Şumudică a înregistrat a doua victorie din 2018 în campionat şi şi-a consolidat locul 5 în clasament. După ce a acumulat 38 de puncte, mai notează ProSport.

Kayserispor a fost condusă din minutul 2, dar şi-a revenit

Kayserispor, cu Silviu Lung jr., Săpunaru şi Tiago Lopes introduşi încă din primul minut, a câştigat scor 3-2 partida din campioantul turc împotriva lui Kasimpaşa. Meciul a început cum nu se poate mai prost pentru Şumudică. Cel care s-a văzut condus încă din minutul doi în urma golului lui Diagne. Kayserispor a revenit rapid pe tabela de marcaj şi a dus scorul la 3-1 până în minutul 78. În urma reuşitelor lui Turuc, Badji şi Bulut, conform ProSport.

ProSport scrie că Săpunaru a comis-o pe final, dar victoria a rămas

Oaspeţii, care au evoluat cu un om în minus încă din minutul 66, le-au oferit emoţii pe final gazdelor, după ce Trezeguet a reuşit să înscrie dintr-un penalty comis de Cristian Săpunaru. Fostul fundaş al Rapidului şi al Astrei a avut o intervenţie neglijentă în minutul 90+4 pentru care a fost şi avertizat cu cartonaşul galben.  Partida a mai fost prelungită cu încă două minute, dar Kayserispor a obţinut toate punctele şi ţine aproape de echipele importante ale Turciei, încheie ProSport.

La şase puncte de fericire

În acest moment, Kayserispor se află la şase puncte de locul 4, care duce în Cupele Europene. Formaţia lui Şumudică mai are în faţă doar echipele din Istanbul. Galatasaray, BB, Fenerbahce şi Beşiktaş. Cu alte cuvinte, Şumi şi Săpunaru se luptă cu crema fotbalului turcesc pentru un loc de Europa. Deocamdată îi trebuie şase puncte…

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.