VIDEO / Situaţie grea pentru Şumudică! Au intervenit forţele de ordine

Şumudică
Şumudică, pus în dificultate

Tensiuni între suporterii lui Antalyaspor și Marius Şumudică, antrenorul român de pe banca lui Kayserispor, înaintea întâlnirii directe de sâmbătă. În timp ce se îndrepta spre banca de rezerve, ”Șumi-gol” a fost luat la ”țintă” de suporterii adverși. Situația s-a calmat doar după intervenția forțelor de ordine.

Şumudică salvat de interveţia stewarzilor

Marius Șumudică a trecut prin momente tensionate cu doar câteva minute înaintea partidei de sâmbătă de pe terenul lui Antalyaspor. În timp ce se îndrepta spre bancă, Șumudică a fost reperat de fanii adverși. Tehnicianul român s-a îndreptat spre ei și cele două părți au avut un schimb de replici. Turcii au făcut câteva gesturi de intimidare spre antrenorul român, după care acesta s-a retras la însemnul stewarzilor aflați în apropiere. Nu a trecut mult până când întreaga tribună să ”ia” foc! Totul a culminat cu intervenția forțelor de ordine, care au trebuit să-i calmeze pe fanii lui Antalyaspor.

Pe teren, gazdele au deschis scorul târziu, după o oră de joc, prin Gural. Trupa lui Șumudică s-a repliat și a trecut la atac. Kayserispor a restabilit egalitatea la șutul lui Bulut din centrarea lui Cinaz. Finalul a aparținut însă gazdelor, care au stabilit și scorul final, 2-1, prin Doukara în minutul 89. La Kayserispor, Silviu Lung Jr. și Cristian Săpunaru s-au numărat printre integraliști.

Vezi aici imagini video: digisport.ro

LĂSAȚI UN MESAJ