Diverse

Alex Ioniţă a vorbit după debutul la CFR Cluj!

ProSport scrie că mijlocaşul Alexandru Ioniţă s-a declarat mulţumit că a debutat cu victorie la CFR Cluj. 2-0 contra Concordiei Chiajna. S-a referit apoi la meciul cu fcsb, programat în etapa următoare, pe care nu-l consideră a fi decisiv. „Mă bucur foarte mult că am reuşit să câştigăm. Mister trebuie să decidă dacă e mulţumit de prestaţia mea! Eu consider că am făcut un meci bun ca echipă şi e important că am reuşit să câştigăm. Meciurile din play-off vor fi finale, nu meciul acesta cu fcsb”, a spus Alex Ioniţă, la Digi Sport, citat de ProSport.

Ioniţă, conform ProSport: „Trebuie să ne păstrăm locul 1 până la final!”

Mijlocaşul în vârstă de 23 de ani, campion cu Astra în 2016, crede că poate câştiga titlul în Liga 1 şi cu noua sa echipă. „Eu sunt încrezător. Avem un grup foarte bun şi trebuie să ne păstrăm primul loc până la final. Am găsit un grup foarte bun aici şi împreună cred că putem face lucruri foarte mari”, a mai declarat acesta conform ProSport. La primul său meci pentru CFR Cluj, Alexandru Ioniţă a fost titular şi a evoluat până în minutul 90+1, când i-a lăsat locul unui alt debutant, Valentin Costache, mai notează ProSport. Interesant este că al doilea gol al ardelenilor a fost marcat de Sebastian Mailat. Fotbalist pierdut incredibil de SC FC Rapid SA în urmă cu doi ani.

Să dea gol cu fcsb!

CFR Cluj a ratat în acest meci şi o lovitură de la 11 metri prin Culio. Scorul era însă deja 2-0. Vişinii vor juca, aşadar, din postura de lider al campionatului următorul meci, contra celor de la fcsb. Îi ţinem pumnii strânşi la maximum lui Alex Ioniţă. Suntem convinşi că poate marca primul său gol oficial în tricoul lui CFR Cluj chiar în meciul cu echipa aflată acum pe locul 2. Aşa cum a făcut şi atunci când juca pentru Astra Giurgiu!

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.