Alex Ioniţă, replică genială pentru Gigi Becali

ProSport
ProSport sugerează o variantă uluitoare

ProSport scrie despre o replică excelentă avută de rapidist. Alexandru Ioniţă (23 de ani) i-a răspuns lui Gigi Becali. Cel care l-a acuzat, la puţin timp după ce a refuzat transferul la fcsb, că e un fotbalist fricos. În această iarnă, finanţatorul fcsb a făcut tot posibilul pentru a-l aduce pe fostul rapidist la vicecampioana României. Numai că s-a lovit de refuzul mijlocaşului ofensiv care a ajuns, în cele din urmă, sub comanda lui Dan Petrescu. În schimbul a un milion de euro. În momentul în care a semnat cu CFR Cluj, Becali l-a atacat dur pe Ioniţă.

ProSport a redat replica pe care Alex Ioniţă a avut-o pentru Gigi Becali

Răspunsul lui Alexandru a venit abia azi. Însă el face toţi banii! „Vom vedea pe teren cât sunt de fricos. Când am avut ceva de spus despre steaua, am spus şi gata! Vreau să-mi văd de treaba mea, nu mă interesează altă echipă. Nu simt presiunea, mă bucur că s-a plătit o sumă importantă pentru transferul meu. Nu este presiune, este o motivaţie. Sper să arăt că merit aceşti bani şi sper să demonstrez pe teren”, a spus Ioniţă, la întoarcerea clujenilor din cantonamentul din Spania, citat de ProSport.

Ce a spus şeful fcsb

La mijlocul lunii ianuarie, Becali nu l-a iertat pe fostul astra. „Unde poate juca Ioniţă acum la steaua? Jucătorii mei îi dau clasă în faţă, acolo. Când a fost la echipa naţională, lui Ioniţă îi tremurau picioarele. Face parte din categoria jucătorilor fricoşi. Eu m-am interesat de el. Nu vreau să vorbesc urât despre băiat, dar m-am interesat şi e fricos. El are valoare, dar nu are unde să joace la noi. O să vină şi Moruţan. Ăla e bombă. Poate să joace Ioniţă în faţa lui Moruţan?”, a fost opinia dură a omului de afaceri, reamintită de ProSport. Bineînţeles, lipsită de oricare fundament imaginar măcar. Să nu mai vorbim despre unul real…

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...