Debut-bombă a lui Ioniţă! Gol la primul meci

ProSport
Alex Ioniţă, în tricoul CFR. ProSport a scris de primul său gol

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

ProSport scrie că Alex Ioniţă, mijlocaşul luat cu 1 milion de euro, a marcat chiar la meciul de debut la CFR. În victoria cu tineretul lui Borussia Monchengladbach, 1-0. Formaţie din Bundesliga! CFR a ajuns la a treia victorie în partidele amicale din Spania, din tot atâtea meciuri jucate. Liderul lui Dan Petrescu a disputat astăzi cel de-al treilea amical din cantonamentul din Spania. Interesant este că Borussia Monchengladbach este înfrăţită cu Poli Timişoara. Club al cărei fani, după cum se cunoaşte, are relaţie de fraternitate cu Rapid! Interesant este că Alex a intrat pe teren abia în repriza a doua a partidei cu nemţii.

ProSport a prezentat primul 11 aliniat de CFR Cluj

Clujenii au întâlnit echipa de sub 23 de ani a celor de la Borussia Monchengladbach. A fost meciul la care a debutat cel mai scump jucător luat de CFR în ultimii ani. Alex Ioniţă a intrat în partea a doua şi vedeta campaniei de transferuri din Liga I a marcat imediat după ce a fost introdus în teren. Golul lui Ioniţă a fost decisiv, CFR impunându-se cu 1-0, mai scrie ProSport. Dan Petrescu a început în formula: Arlauskis – Peteleu, Vinicius, A. Mureşan, Camora – Nouvier, Hoban, Culio, Mailat – Omrani, Ţucudean. Interesant este că din primul 11 a făcut parte şi Sebastian Mailat. Fotbalist venit în probe la Rapid în 2015 şi care nu a fost oprit dintr-un motiv incredibil!

Urmează încă trei meciuri amicale pentru CFR Cluj

Astfel, vârful venit de la Viitorul bifează şi al treilea meci ca şi titular, alături de Omrani, în atac. Până acum, CFR a mai învins CD Castellon, cu 4-0 şi Rapid Viena, cu 3-1. Clujenii vor mai evolua în Spania cu: Videoton (26.01), FC Sfântu Gheorghe (28.01) şi Beijing Rehne (28.01). În concluzie, liderul Ligii 1, aşa cum ProSport a menţionat şi mai sus, are trei succese din tot atâtea partide amicale disputate până acum.