Fotbal internaționalMircea Lucescu

Dramă pentru Lucescu jr.! Pierde titlul din cauza unei role de hârtie?!

PAOK Salonic este, de departe, cea mai în formă echipă din Grecia. Pe 25 februarie ar fi trebuit să fie o reală sărbătoare, întrucât, pe propriul teren avea loc derby-ul cu Olympiacos. O victorie logică ar fi oferit o garanţie în plus că echipa lui Răzvan Lucescu va lua titlul după 33 ani. Fără a apela la clasicul show pirotehnic de teamă ca terenul să nu fie suspendat, cei 40.000 de ultraşi din tribune au aruncat în aer zeci de mii de role de hârtie! Una dintre ele l-a lovit pe antrenorul lui Olympiacos, Oscar Garcia. Evident, un om întreg la cap nu putea ajunge la spital după aşa ceva. Numai că tehnicianul oaspeţilor a profitat de moment şi din cauza acestui fapt meciul a fost amânat.

Hârtia buclucaşă ar putea genera o catastrofă pentru PAOK Salonic

Mai ales că întreg staff-ul lui Olympiacos s-a refugiat la vestiare, cu jucători cu tot, şi a refuzat să mai intre pe teren. Cu toate că, pentru frumuseţea fotbalului, toată lumea şi-ar dori ca partida să fie reprogramată. În schimb, sunt şanse bune ca meciul să fie pierdut cu 3-0 la masa verde de PAOK Salonic. În plus, minimum două meciuri s-ar putea juca cu porţile închise. Aşadar inclusiv derby-ul cu AEK Atena, echipă ce îi poate depăşi în clasament la finalul acestei etape. Toată treaba bună pe care Răzvan Lucescu o face la PAOK Salonic se poate duce, iată, pe apa sâmbetei, din cauza unei banale role de hârtie. Ceea ce, în mod normal, ne aminteşte şi nouă de cazul bricheta, din urmă cu 10 ani… Aşa cum Diaconu a fost rănit de acel obiect atunci, probabil că şi Garcia a fost lezat de hârtie acum.

Răzvan Lucescu, exact ca Mircea Lucescu

Noi ne-am dori însă, de dragul muncii lui Răzvan Lucescu, ca deznodământul să nu fie acelaşi. PAOK merită să fie campioană pentru tot ceea ce a reuşit pe teren în ultimele luni. Şi dacă Mircea Lucescu a reuşit să câştige primul titlu pentru Rapid după 32 de ani, iată că Răzvan rămâne totuşi în cărţi pentru primul succes în Grecia cu PAOK Salonic după 33 ani. O victorie ar însemna că atât Rapid cât şi PAOK ar avea acelaşi număr de titluri oficiale… trei! Reamintim că formaţia din Salonic are 17 meciuri la rând fără înfrângere în toate competiţiile, dintre care 15 victorii consecutive!

Sursa foto: prosport.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.