Răzvan Lucescu, cadou minunat de ziua sa!

Răzvan Lucescu ProSport
ProSport scrie despre o victorie colosală a lui Răzvan Lucescu

ProSport scrie despre faptul că PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a învins, sâmbătă, în deplasare! Cu scorul de 2-0, PAS Lamia, în etapa a 22-a din Superliga Greciei. PAOK a ajuns, astfel, la zece victorii consecutive în campionat! Chiar în ziua în care tehnicianul român a împlinit 49 de ani. Dimitrios Pelkas, în minutul 56, şi Mauricio, în minutul 62, au marcat golurile învingătorilor, mai notează ProSport.

ProSport anunţă că PAOK Salonic este la a 15-a victorie la rând

În urma acestui succes – al zecelea la rând în campionat şi al 15-lea consecutiv în toate competiţiile – PAOK a acumulat 52 de puncte. S-a distanţat la cinci puncte de locul 2, ocupat de AEK Atena, şi la nouă de campioana en titre Olympiacos. Principalele urmăritoare ale echipei lui Răzvan Lucescu nu au apucat, însă, să joace în această rundă. Lamia ocupă locul 13, cu 20 de puncte, scrie ProSport.

45-4 golaverajul din ultimele 15 meciuri

În ultimele 15 meciuri, PAOK a înscris 45 de goluri şi a primit doar patru. De altfel, echipa pregătită de Răzvan Lucescu are 17 meciuri fără înfrângere în toate competiţiile. PAOK nu a mai pierdut din 5 noiembrie 2017, când a fost învinsă, în deplasare, de AEK Atena, 1-0. Pentru PAOK urmează derby-ul cu Olympiacos, programat pe teren propriu, duminică, 25 februarie, de la 19:30, în etapa a 23-a din campionatul Greciei.

CITEȘTE ȘI  20 ianuarie 2021: Cristiano Ronaldo, cel mai bun marcator din istorie cu 760 goluri

LĂSAȚI UN MESAJ