Diverse

Cine l-a ajutat pe Alex Ioniţă când era în litigiu cu Astra

Alexandru Ioniţă (23 de ani), noul mijlocaș al celor de la CFR Cluj, a explicat, într-un interviu exclusiv acordat pentru Digi Sport cine a fost persoana care l-a ajutat să se antreneze când se afla în litigiu cu cei de la Astra. Pentru că nu a dorit să-și prelungească contractul cu giurgiuvenii, Ioniță a fost trimis la echipa a doua. Şi a ajuns să se antreneze de unul singur pe ”zgura” de la Arena Națională. Cosmin Contra, selecționerul României, a sesizat situația grea pe care o traversa mijlocașul. Astfel că l-a chemat pe acesta pentru a se antrena la baza echipei naționale.

Îi este recunoscător lui Cosmin Contra

”Îi mulțumesc foarte mult lui Cosmin Contra pentru că m-a sunat când eram la echipa a doua a celor de la Astra, pentru a-mi oferi baza de la Mogoșoaia. Mi-a pus la dispoziție echipament, refacere, teren. Tot, tot!”, a spus Ioniță, la Digi Sport. Ioniță nu mai vrea să-și aducă aminte de acele momente și privește doar spre viitor. ”Am venit la CFR ca să câștig titlul cu ei. Mi-aș dori foarte mult să-i ajutăm și să ne îndeplinim acest vis. Pentru mine, a fost un pas înainte. Cred că într-un an voi fi pregătit să merg afară. Şi să joc meci de meci și să nu merg acolo doar ca să am de unde să mă întorc. Mă bucur că Mister e mulțumit. Lupt să prind un loc de titular pentru că avem jucători foarte buni. E greu să răzbești”, a mai spus Ioniță.

Mesajul lui Alex Ioniţă pentru fanii fcsb

Mijlocașul celor de la CFR, care a jucat pe final contra roș-albaștrilor, a explicat și ce l-a determinat să aibă acea reacție față de fanii bucureștenilor, cărora le-a arătat tabela la 0-1. A fost singura modalitate prin care puteam să le răspund. Am vrut să o fac pe teren, însă nu prea am avut timp„, a mai spus Ioniţă, pentru Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.