Să curgă sancţiunile! Ioniţă şicanat de nişte amatori!

Alex Ioniţă ProSport
Alex Ioniţă. FOTO: Mediafax / ProSport

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

ProSport scrie despre intrarea lui Alex Ioniţă. Lăsat pe banca de rezerve de Dan Petrescu din raţiuni tactice, Alexandru Ioniţă (23 de ani) nu a avut prea mult timp la dispoziţie pentru a influenţa rezultatul meciului fcsb – CFR. Dar gazdele s-au asigurat că fostul rapidist înţelege că nu e bine primit pe Arena Naţională. La 1-1 în minutul 80, „Bursucul” a ajuns la concluzia că Mailat nu mai are energia necesară pentru a face faţă efortului susţinut şi l-a trimis pe teren pe Ioniţă. În speranţa că mijlocaşul va putea ţine mai mult de minge şi va oferi mai multe momente de respiro apărării conduse de Vinicius.

Alex Ioniţă, insultat de un necunoscut, conform ProSport

Atunci, crainicul de pe Arena Naţională a ţinut ca momentul schimbării să se transforme într-o mică răzbunare roş-albastră. „Schimbare la CFR Cluj. A ieşit Sebastian Mailat şi a intrat jucătorul cu numărul 11”, au fost cuvintele acestuia, conform ProSport. Departe de a fi o simplă coincidenţă, ironia roş-albaştrilor vine la finalul unei perioade de transferuri în care Becali a dus un război de la distanţă cu jucătorul care l-a refuzat pentru a merge la CFR. „Unde poate juca Ioniţă acum la steaua? Jucătorii mei îi dau clasă în faţă, acolo. Când a fost la echipa naţională, lui Ioniţă îi tremurau picioarele. Face parte din categoria jucătorilor fricoşi. Eu m-am interesat de el. Nu vreau să vorbesc urât despre băiat, dar m-am interesat şi e fricos. El are valoare, dar nu are unde să joace la noi”, a fost opinia finanţatorului fcsb, la două zile după ce Ioniţă s-a pozat în tricoul CFR-ului, mai punctează ProSport.

fcsb = fac ce spune Becali

Dar conflictul dintre Ioniţă şi fcsb e mai vechi de atât şi a început, practic, în momentul în care mijlocaşul a refuzat vicecampioana. Pe motiv că este crescut în spiritul Rapidului, argument care l-a înfuriat pe Becali. De atunci, la nivel declarativ, Ioniţă s-a referit la fcsb ca la marele rival. Sigur, am spune noi, pretenţii prea mari nu există. Echipa fără stadion şi fără nume îşi dă iar în petec prin ai ei slujitori, aşa cum îi place lui „ne-a” (cum ar scrie simpatizanţii lui) Gigi Becali să le spună. Ceea ce confirmă practic că fcsb este un acronim pentru fac ce spune Becali. Probabil domnul cu vocea a respectat asta, că e normal să fie aşa. Doar că, ceea ce a scris ProSport, nu are cum să se întâmple. În sensul că Naţional Arena nu are cum să-l primească bine sau nu pe Alex Ioniţă.

Respect, Alex Ioniţă!

Din simplul motiv că este un bun public, nu este stadionul fcsb, pentru că fcsb nu are stadion! De fapt nu îl are decât pe Becali şi pe slujitorii lui. Cam la asta se rezumă totul acolo, este evident. Aşteptăm şi noi ceva sancţiuni pentru acel crainic care a făcut aşa ceva. Pentru că, până la urmă, misiunea lui este să fie imparţial, nu să instige la ură! Sigur, e complicat de acceptat când mai există şi oameni precum Alex Ioniţă, care spun ce gândesc. Şi care fac alegerile din viaţă şi cu inima. Respect, Alex Ioniţă!