Fotbal internațional

Şumudică, un car de nervi după meciul cu Galatasaray

ProSport scrie că Marius Şumudică a avut o reacţie nervoasă la conferinţa de presă de la finalul meciului cu Galatasaray, pierdut de Kayserispor cu 3-1. La primul gol al oaspeţilor, Rodrigues a primit mingea în lateral, dar fiind aflat în afara jocului. Asistenul nu a ridicat fanionul, jocul a continuat, iar Rodrigues i-a pasat lui Derdiyok care a deschis scorul.

„A fost ofsaid de un metru, nu e posibil, nu e posibil aşa ceva! Vreau să fiu respectat! Am jucat mai bine în repriza a doua, dar Galatasaray a tras de timp. Nu are sens să jucăm fotbal în asemenea condiţii. Se spune că în Turcia sunt cei mai buni arbitrii, dar nu văd cum e posibil. Până acum n-am comentat arbitrajul, dar nu pot să tac după aşa ceva”, a spus Şumudică la conferinţa de presă, pe un ton foarte apăsat şi gesticulând într-un mod caracteristic, conform ProSport.

ProSport scrie despre ofsaidul de la primul gol

Galatasaray a avut un început perfect în deplasarea cu Kayserispor. Elveţianul Derdiyok a marcat de două ori în primele 20 de minute, iar entuziasmul gazdelor s-a stins rapid. Vedeta lui Şumudică, Umut Bulut, a redus diferenţa la scurt timp de la reluarea părţii secunde, cu o lovitură de cap expediată aproape de vinclul porţii adverse. Kayserispor a căutat cu disperare golul egalizator, dar fără reuşită. Rodrigues a irosit orice speranţă a gazdelor în prelungiri, marcând pentru 3-1, mai notează ProSport.

La golul de 1-0, Garry Rodrigues l-a servit ideal pe Derdiyok, dar în momentul în care a fost angajat, mijlocaşul oaspeţilor se afla în afara jocului. Asistentul de pe partea respectivă, care se afla la câţiva paşi de Rodrigues, a lăsat fanionul jos, faza a continuat, iar Galatasary a deschis scorul. Aceasta a fost, de altfel, cea mai contestată fază de Marius Şumudică. Kayserispor a pierdut şi în tur cu Galatasaray. Atunci a fost 4-1 pentru Cim Bom.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.