Marius Şumudică vrea unitate: „Un singur Rapid!”

Rapid
Marius Şumudică pe vremea în care juca la Rapid

Plecat din România, Marius Şumudică a rămas totuşi cu gândul la echipa sa de suflet, Rapid. Antrenorul lui Kayseri vrea să nu mai fie două formaţii şi cere unitate printre giuleşteni Şumudică a petrecut patru ani în Giuleşti. Trei ca jucător şi unul ca antrenor. Acum îşi doreşte unitate. Academia Rapid şi AFC Rapid pretind că sunt echipele care continuă farmecul vieţii. Iar ambele joacă în sezonul 2017-2018 în liga 4 Bucureşti. Prima este pe locul 3, în timp ce cealaltă ocupă poziţia a 6-a. Suporterii rămân însă unici.

Încă o declaraţie de dragoste pentru Rapid

„Eu vreau să văd un singur Rapid. Să văd Rapidul ăla care chiar dacă mâncam parizer şi mă urcam în tramvai la 9 dimineaţa să ajung pe Republicii, pe Uranus în sus, să mă duc să văd Rapidul ăla, vreau să-l vad şi să văd puhoi de lume ca la cenaclul Flacăra când se ducea şi se duceau pe Republicii sau Giuleşti”, a declarat, exclusiv pentru Telekom Sport, Marius Şumudică. Tehnicianul român este unul dintre cele mai importante personaje din istoria postdecembristă a Rapidului. Devenind o emblemă datorită mixului său de rapidism.

Rapidistul pursânge

În primul rând vorbim despre golgheterul Şumudică, cel care a marcat 17 goluri în sezonul 1998-1999, când Rapidul a luat al doilea titlu oficial din istorie. După discutăm despre antrenorul Marius Şumudică, cel care a antrenat cu succes în Giuleşti în stagiunea 2010-2011. Mai presus de toate de suporterul şi ultrasul Şumudică. Cel care indiferent de echipa pe care a antrenat-o nu şi-a ascuns vreodată dragostea pentru culoarea vişinie. Şi trebuie avut în vedere că discutăm despre cel mai de succes antrenor român al momentului! Aşa că, sperăm şi noi, acest apel la unitate din partea lui Şumi să ajungă la cine trebuie. Iar noi, în 2018, să avem, în sfârşit, pace şi linişte lângă Podul Grant. Indiferent de ligă sau situaţie financiară!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

Vrei si tu una? Apasa AICI

1 COMENTARIU

  1. Ok, laudabila luarea de pozitie a lui Sumi , dar se pune intrebarea intre cine cu cine ? Din cate cunosc si am citit dinspre cacademie nu sa facut nici o propunere ba , mai mult , au lovit in permanenta in AFC si Horia Manoliu. Pe de alta parte nici Horia Manoliu nu poate face vreo oferta , ce ar putea oferii in conditia in care academia nu are nimic de pus in comun , este club infiintat in 2017 , fara personalitate juridica , sigla cu care se lauda este inchiriata de catre primaria S1?
    Daca AFC , foarte probabil , cu ajutorul sponsorilor isi plateste datoria luna viitoare ce nevoie ar mai avea de academie?
    Singura posibilitate de „unire” ar fi ca academia sa platesca datoriile AFC actuale si sa incerce o fuziune intre cele 2 cluburi. Dar este un mare DAR , credeti ca Nahoi & comp ar mai avea loc la AFC? Eu ma indoiesc serios de aceasta varianta.
    Oricum este trist sa constati ca ceeace nu au reusit ciobanul, FRF si Liga a reusit o sleahta de profitori sa faca si anume dezbinarea suporterilor rapidisti.