Fotbal internațional

Pleacă Florin Andone pe 30 milioane de euro?!

Florin Andone (24 de ani) a intrat în atenţia lui Stoke. Echipă care speră să se salveze de la retrogradare cu un vârf care să înscrie cât mai multe goluri. După ce în vară a fost aproape de Brighton&Hove Albion, care a oferit 19,3 milioane de euro, de data asta un club mai potent financiar s-a interesat de situaţia românului, notează digisport.ro. Stoke e într-o situaţie critică în Premier League. Deşi a investit enorm în ultima perioadă. I-a adus pe Chuopo Moting şi Jese Rodriguez în vară, care, alături de Shaqiri şi Diouf ar fi trebuit să formeze un atac redutabil. Nu s-a întâmplat aşa. Acum formaţia lui Paul Lambert fiind prima deasupra liniei.

Florin Andone are clauză de 30 milioane de euro

Staff-ul tehnic e convins că echipa are nevoie de un goleador. Iar Florin Andone pare a fi favorit să ajungă în această perioadă de mercato pe „Britania”. Problema e legată de preţul de transfer, pentru că şefii formaţiei de pe „El Riazor” nici nu se gândesc să-i dea drumul lui Andone pentru mai puţin de 30 de milioane de euro. În vară, spaniolii au refuzat mai multe oferte tentante pentru fotbalistul de 24 de ani. Acum, mai multe echipe s-au înscris în cursa pentru jucătorul lui Depor. Pe lângă Stoke, Fiorentina, Sporting Lisabona, Burnley şi Brighton şi-au manifestat interesul.

Stoke oferă momentan undeva în jurul a 20 milioane de euro

Cifrele avansate sunt undeva sub 20 de milioane de euro pentru transfer. Însă galicienii nu vor să stea la discuţii şi au transmis un mesaj clar: „30 de milioane de euro şi transferul se face”. Cum este vorba de foarte mulţi bani la mijloc, dar şi de faptul că Florin Andone a costat-o pe Deportivo La Coruna 4,7 milioane de euro acum un an şi jumătate, e clar că negocierile sunt în toi. În cazul în care britanicii ar achita clauza de reziliere a atacantului declarat rapidist, acesta ar deveni cel mai scump transfer din istoria fotbalului românesc. Devansându-i pe Mutu şi Chivu.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.