Fotbal internațional

Uluitor! Şumudică implicat într-o bătaie după meci

Marius Şumudică şi Cristi Săpunaru se ţin tare în Turcia! Echipa lor, Kayserispor, a obţinut o nouă victorie, 2-1 şi se menţine în primele cinci. Cu toate acestea, meciul a fost unul care s-a soldat cu numeroase incidente pentru cei doi români. Iar acestea sunt relatate în continuare de digisport.ro după cum puteţi citi.

Şumudică a vorbit despre incidente la conferinţa de presă

„Eu ieșeam cu echipa mea, așteptam să plecăm și antrenorul lor a venit și m-a lovit aici (n.r. face semn cu mâna spre nas). Pentru ce? Nu am venit în Turcia să mă bat. Am venit să antrenez. Am răspuns cu inteligenţă, nu cu pumnii. Nu sunt boxer!”, a povestit Marius Șumudică, la conferința de presă de după meci. Erol Bedir, președintele de la Kayserispor, povestise înaintea conferinței de presă că a apucat să discute cu Șumudică și a văzut că îi curgea sânge din nas: „Antrenorul de portari de la Alanyaspor ne-a atacat după final. Translatorul nostru a fost dus la spital. Am vorbit cu Șumudică, am constatat că îi curgea sânge din nas.

Incidentele aşa cum s-au petrecut

Oaspeții s-au impus cu un gol marcat în al treilea minut al prelungirilor, iar cei de la Alanyaspor nu au putut digera înfrângerea. Imediat după meci a ieșit o bătaie generală, la care au participat jucătorii, dar și oficialii ambelor echipe. Gazdele au intrat în vestiarul echipei lui Șumudică, iar fostul tehnician al Astrei s-a ales cu nasul spart, potrivit presei din Turcia. Mai mult, translatorul antrenorului a ajuns la spital, iar Săpunaru a fost implicat și el în încăierarea generală.

Kayserispor ameninţă supremaţia Istanbulului

Partea bună, din toată această experienţă, este că Kayserispor a rămas pe locul 5. La egalitate de puncte cu Fenerbahce şi Beşiktaş, echipele de pe 3 şi 4. La trei puncte de Galatasaray şi la numai patru lungimi în saptele liderului Istanbul BB. Până acum, în Turcia s-au jucat 14 etape, iar Kayserispor are şapte victorii!

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.