Fotbal internaționalNaționala de Fotbal a României

Marius Şumudică, cu gândul la Rapid şi de ziua naţională

Marius Şumudică (46 de ani) se simte bine în Turcia, acolo unde o antrenează cu succes pe Kayserispor. Dar nu a uitat nici de Ziua Națională a României. Tehnicianul român a avut inițiativa de a-și aduna întreg staff-ul, precum și cei doi jucători din lot, Săpunaru și Silviu Lung jr, și de a se fotografia împreună cu steagul tricolor.

Mesajul lui Şumudică pentru Rapid

”Eu sunt cu gura mare, așa, dar de fiecare dată, când sunt plecat mi-e dor de România. De locurile unde trăiesc, de oamenii pe care îi știu sau nu! Chiar cred că sunt mai patriot de felul meu. O să bem un pahar de vin, cu ocazia Zilei României. La multi ani, tuturor românilor! A, și Hai, Rapid!, este mesajul pe care Marius Șumudică a ținut să-l transmită prin intermediul Digi Sport.

Ei sunt cei din fotografie:

De la stânga la dreapta: Beniamin Osman (traducător), Cristi Petre (secund), Cristi SăpunaruMarius ȘumudicăSilviu Lung jr.Bebe Bărbulescu (preparator fizic), Gabi Mărgărit (secund).

Kayserispor, victorie grea în Cupa Turciei

Revenind la Kayserispor, echipa lui Șumi a învins-o cu 3-2 pe Eyupspor, o codașă din liga a doua (locul 16, din 18 formații). Şi tremură serios pentru calificarea în optimile Cupei Turciei. Returul dintre Eyupspor și Kayserispor este programat pe 12 decembrie. Cu 23 de puncte, formația lui Șumudică este pe locul 5 în campionatul Turciei. La 6 lungimi în spatele liderului Galatasaray.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.