Totul despre contractul lui Marius Şumudică

sumudica Suedia - România
Marius Şumudică, vehement înainte de Suedia - România

Marius Şumudică (46 de ani), antrenorul celor de la Kayserispor, are toate motivele să nu-și dorească să plece de la gruparea turcă. Până la finalul contractului, scadent în vara lui 2019. În caz contrar, el va fi nevoit să plătească o sumă de bani compensatorie. Detaliile au fost oferite mass-media chiar de către președintele celor de la Kayserispor. Erol Bedir, căci despre el este vorba, a spus cât câștigă tehnicianul român, dar și ce se va întâmpla dacă Șumi va alege să plece mai repede de la echipă.

Şumudică ia 400.000 euro pe sezon

”Salariul lui Şumudică la Kayseri este de 400.000 de euro pe sezon! Dacă noi decidem să renunţăm la el, nu îi plătim niciun fel de compensaţii. În schimb, dacă el vrea să plece, va trebui să ne dea o sumă”, a spus Bedir, într-un interviu pentru jurnaliștii de la Ajansspor. Bedir a recunoscut că a avut nevoie de o discuție cu Mircea Lucescu înainte de a bata palma cu Șumudică, după care a divulgat și care a fost cererea urgentă a tehnicianului. ”Înainte să îl aducem pe Şumudică, am luat referinţe pozitive de la Mircea Lucescu. Şumudică a fost singurul nume de pe lista noastră. Nu am luat în calcul să îl aducem pe Zico. Mi-a plăcut Șumudică, mai ales că mi-a spus din prima: ’Găseşte-mi profesor, urgent!’, a mai spus Bedir.

Transferuri de 1,6 milioane de euro!

Bașkanul celor de la Kayseri a mai spus și care a fost suma pe care a investit-o în transferuri, în cel mai recent mercato, dar și cum evaluează formația în acest moment. ”Acum, Kayserispor valorează 12,5 milioane de euro. Am investit 1,6 milioane de euro în perioada de transferuri din vară. Am încredere”, a mai spus Bedir. Sume infime dacă ne gândim la ce valori învârt cei patru coloşi din Istanbul. Galatasaray, Fenerbahce, Beşiktaş şi, mai nou, Istanbul BB.

Sursa: digisport.ro