Dialog savuros: Şumudică – fost star al Real Madrid

Real Madrid
Adebayor a jucat la Real Madrid

Emmanuel Adebayor, fost jucător la Real Madrid şi actualul atacant al celor de la Istanbul BB, a vorbit! Despre golul controversat marcat în partida cu Kayserispor, scor 1-1. Nigerianul l-a contrazis pe Marius Șumudică, cel care a susținut că a vorbit la pauză cu fotbalistul. Când acesta ar fi recunoscut că a fost henț înainte ca mingea să intre în plasă. ”N-am vorbit cu nimeni din echipa adversă! Eu, întotdeauna, sunt un jucător fair-play. Așa că, vă spun acum, că nici nu știu dacă am atins mingea cu pieptul sau cu mâna. Până la urmă, este o decizie a arbitrului”, a spus Adebayor pentru Ajansspor.

A vorbit sau nu Şumudică cu fostul atacant de la Real Madrid?!

Cu alte cuvinte, Adebayor îl contrazice pe Șumudică. Cel care a spus că a vorbit la pauză cu atacantul iar acesta i-ar fi recunoscut că a fost henț. „Am vorbit cu Adebayor la pauză și mi-a spus că a fost henț. Eu vreau doar respect, nimic altceva. Dacă nu pierdeam puncte azi și cu Trabzonspor eram pe locul doi acum. Mircea Lucescu a venit în vestiarul nostru și mi-a felicitat jucătorii. Am jucat bine în fața celei mai bune echipe din Turcia”, a fost reacția lui Marius Șumudică, într-o intervenție exclusivă în cadrul emisiunii Digi Sport Matinal. Pentru Kayserispor a marcat Umut Bulut, în minutul 9. În timp ce la Istanbul BB a făcut-o Adebayor, fostul atacant al lui Real Madrid, în minutul 39. Kayserispor ocupă locul cinci în clasamentul din Super League din Turcia, la șase puncte de liderul Galatasaray.

Tricoul cu… urma de minge!

„Unora le-a convenit, altora nu. Adebayor s-a deplasat lângă banca mea și i-am zis: ‘Te rog frumos, după meci să îmi dai și mie tricoul, că vreau să îl am amintire cu urma de la minge pe mână’. A început să râdă și a spus că acesta e fotbalul. La final a fost huiduit și a făcut niște plecăciuni ca și cum și-ar fi recunoscut vina și și-ar fi cerut iertare. La sfârșitul meciului, antrenorul lor a spus că îmi va trimite prin cargo tricoul, că i l-am cerut lui Adebayor. I-am zis să mi-l dea pe cel din prima repriză, cu urma de pe mânecă”, a spus antrenorul de la Kayserispor.

Meci transmis în 35 ţări

„Am fost puțin deranjat de validarea golului marcat de Adebayor… Fiindcă muncești o săptămână pentru un meci. Vreau să îmi clădesc un nume. Nu e ușor să intri în circuitul acestei țări. E un fotbal foarte bine catalogat în momentul de față. Chiar îmi spunea bașkanul că trebuie să facem un meci foarte bun, pentru că e transmis în peste 35 de țări”, a completat Marius Șumudică, la Digi Sport.