Cristian SapunaruDanut LupuFotbal internațional

SPECIAL / De vorbă cu Cristi Săpunaru

La Telekom Sport a avut loc o nouă ediţie de Top Interviuri. Cum protagonist a fost Cristi Săpunaru, vă vom prezenta în continuare mai multe pasaje interesante din interviul video prezentat de postul amintit. Aşa cum este normal, majoritatea replicilor interesante sunt legate de Rapid. Însă nu lipsesc nici momentele memorabile de la FC Porto. Care, până la urmă, tot către Rapid duc!

Pancu şi Lupu, idolii lui Săpunaru

Cristi Săpunaru despre preferinţele sale fotbalistice: „Daniel Pancu a fost idolul meu, la fel și Dănuț Lupu. Din străinătate, «Il Fenomeno» Ronaldo. A fost, în opinia mea, unul dintre cei mai buni fotbaliști din lume, dacă nu cel mai bun”

Rapidist de la 8 ani

Cristi Săpunaru despre galeria Rapidului: „De la 8 ani aveam Rapidul în sânge, mergeam în galerie. Am fost pasionat de mic de Rapid, am fost, sunt și voi rămâne toată viața. Când ajungi pe Giulești și vezi acea atmosferă, nu-ți mai trebuie nimic. Galeria Rapidului este una dintre cele mai frumoase galerii din lume”

Adaptare grea la FC Porto

Cristi Săpunaru despre experienţa de la FC Porto: „După trei zile la FC Porto am vrut să mă întorc acasă. Mi-am sunat soţia şi i-am zis că vreau să mă întorc acasă. Era ciudat, eram prima dată plecat de acasă, nu vorbeam nicio limbă străină decât engleza. Acolo nu prea aveam cu cine să discut că eu veneam din România, ei din Portugalia, campionii Portugaliei. După o săptămână jumătate nu mai voiam să mai vin acasă, era totul extraordinar

Săpunaru a refuzat Vaslui pentru Rapid

Cristi Săpunaru despre prima întoarcere la Rapid: „A fost un incident la FC Porto, am fost găsiţi eu şi cu Hulk vinovaţi şi am fost suspendaţi. Mi s-a spus că pot să joc şi am vrut să joc, nu am vrut să mă opresc. Am fost suspendat eu şase luni şi Hulk patru luni. După trei luni şi o săptămână am aflat că suntem suspendaţi 3 jocuri şi 4 jocuri şi am stat degeaba trei luni şi o săptămână. Mă sunase Adrian Porumboiu şi mi-a oferit, tot ce îmi doream, îmi dădea tot. Şi am spus că nu, că o să mă întorc la Rapid, că nu pot să… Dacă îmi aduc aminte a şi intrat într-o emisiune şi a spus că ‘am încercat dar băiatul ăsta iubeşte prea mult Rapidul să vină la Vaslui'”

S-ar putea sa te intereseze

2 Comments

  1. Cristian Sapunaru: un jucator de fotbal care a demonstrat cu vorba, dar mai ales cu fapta ca este un adevarat rapidist. Cati se pot compara cu el? Putini, foarte putini.
    Merita tot respectul.
    FZR!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.