Săpunaru, „dat de gol” de inamicul numărul 1

sapunaru
Cristi Săpunaru joacă în Turcia

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României, a comentat la Telekomsport în stilul caracteristic despre Cristi Săpunaru. ”Eu cred că la Alex Ioniţă este o chestie de intelect, adică eu sunt sigur că în momentul ăsta el se gândeşte la ce a zis. Sigur că el la Astra a avut câţiva rapidişti fanatici. Şi Săpunaru, şi Şumudică, şi Niculae. Săpunaru venea la echipa naţională şi asculta imnul Rapidului. Din camera lui auzeai de zece ori asta. Acum ceilalţi jucători n-o să-l ia în serios pe Ioniţă, o să râdă de el”, a spus Piţurcă.

Săpunaru, conflict cu Piţurcă

Victor Piţurcă a criticat atitudinea lui Alex Ioniţă, dar, în acelaşi timp, l-a înţepat şi pe Cristi. Este bine ştiut faptul că Săpun nu a fost la echipa naţională mai bine de patru ani, din cauza faptului că Piţurcă l-a exclus din calculele sale. Fundaşul de 33 de ani a revenit la prima reprezentativă abia în noiembrie 2015, sub comanda lui Anghel Iordănescu. Şi a fost unul dintre cei mai buni jucători români la Campionatul European din 2016.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

5 COMENTARII

 1. Sunt mândru și Cristi Sapunaru este unu din cei mai buni fundași de a contra in coace ce tot rupe … Pițurcă atâta pai rapidist mai mare decât Sapunaru Pancu Niko și Ioniță nu este Pițurcă și Stelei ia intors spatele și mai vorbește de eroi;)

 2. cristi sapunaru , daniel niculae .v-i s-a adus de catre piturca o invinuire grava ! veneati la nationala si formati un grup „infractional”de tipul rapid bucuresti .nu faceati altceva decit sa ascultati toata ziua imnul rapidului
  aceeasi belea si cu alex ionita , „acuzat” ca de fapt a fost inbolnavit de cei de mai sus + „infractorul sef ” sumudica , si ar trebui „reeducat”
  adica , saracul de alex a plins dupa meciul astra – fcsb pentru ca l-au spurcat cei de mai sus , nu ca asa a simtit si a fost educat (nu imbolnavit) el
  si eu care credeam ca m-am scrintit la batrinete , stind ore in sir (deh , pensionar) si ascultind imnul si toate cintecele rapidului pe youtoube !(inclusiv ale „banditului” asta de leasa)
  acum ma-m linistit , stiu adevarul !
  daca baietii astia care au cistigat si vor cistiga f.f.multi bani de pe urma fotbalului (spun unii ca fotbalistii sint de fapt niste mercenari si iubesc mai mult banul) , au ramas rapidisti pina la moarte si asculta imnul rapidului cind ei , de nevoie, joaca la alte cluburi , atunci nu , eu nu sint nebun .doar ma-m contaminat de la virsta de 10 ani de un virus care nu are leac (si ce bine ca nu are leac !)
  ole , ole ,multumim rapidule

 3. S-a trezit barbutgiu de pitzi caca sa vorbeasca. Respect pt Sapunaru! Impunea imnul RAPIDului, ca sa se simta peste tot acasa. :)))

  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

LĂSAȚI UN MESAJ