Săpunaru, „dat de gol” de inamicul numărul 1

sapunaru
Cristi Săpunaru joacă în Turcia

Victor Piţurcă, fostul selecţioner al României, a comentat la Telekomsport în stilul caracteristic despre Cristi Săpunaru. ”Eu cred că la Alex Ioniţă este o chestie de intelect, adică eu sunt sigur că în momentul ăsta el se gândeşte la ce a zis. Sigur că el la Astra a avut câţiva rapidişti fanatici. Şi Săpunaru, şi Şumudică, şi Niculae. Săpunaru venea la echipa naţională şi asculta imnul Rapidului. Din camera lui auzeai de zece ori asta. Acum ceilalţi jucători n-o să-l ia în serios pe Ioniţă, o să râdă de el”, a spus Piţurcă.

Săpunaru, conflict cu Piţurcă

Victor Piţurcă a criticat atitudinea lui Alex Ioniţă, dar, în acelaşi timp, l-a înţepat şi pe Cristi. Este bine ştiut faptul că Săpun nu a fost la echipa naţională mai bine de patru ani, din cauza faptului că Piţurcă l-a exclus din calculele sale. Fundaşul de 33 de ani a revenit la prima reprezentativă abia în noiembrie 2015, sub comanda lui Anghel Iordănescu. Şi a fost unul dintre cei mai buni jucători români la Campionatul European din 2016.

5 COMENTARII

 1. cristi sapunaru , daniel niculae .v-i s-a adus de catre piturca o invinuire grava ! veneati la nationala si formati un grup „infractional”de tipul rapid bucuresti .nu faceati altceva decit sa ascultati toata ziua imnul rapidului
  aceeasi belea si cu alex ionita , „acuzat” ca de fapt a fost inbolnavit de cei de mai sus + „infractorul sef ” sumudica , si ar trebui „reeducat”
  adica , saracul de alex a plins dupa meciul astra – fcsb pentru ca l-au spurcat cei de mai sus , nu ca asa a simtit si a fost educat (nu imbolnavit) el
  si eu care credeam ca m-am scrintit la batrinete , stind ore in sir (deh , pensionar) si ascultind imnul si toate cintecele rapidului pe youtoube !(inclusiv ale „banditului” asta de leasa)
  acum ma-m linistit , stiu adevarul !
  daca baietii astia care au cistigat si vor cistiga f.f.multi bani de pe urma fotbalului (spun unii ca fotbalistii sint de fapt niste mercenari si iubesc mai mult banul) , au ramas rapidisti pina la moarte si asculta imnul rapidului cind ei , de nevoie, joaca la alte cluburi , atunci nu , eu nu sint nebun .doar ma-m contaminat de la virsta de 10 ani de un virus care nu are leac (si ce bine ca nu are leac !)
  ole , ole ,multumim rapidule