AFC Rapid şi oaza de linişte din spatele Casei Presei

AFC Rapid Coresi

Dacă la meciurile lui AFC Rapid sunt mai mulţi suporteri decât numeri pe toate degetele pe care le ai, deja este o victorie. Nucleul de aproximativ 2.500 care venea la toate meciurile de sezonul trecut sau măcar la unele s-a dispersat şi migrat spre alte zări, pe care le-au considerat mai potrivite. Astfel încât meciurile pe Giuleşti au devenit o corvoadă. Nu doar că cheltuielile mari nu ar fi putut fi acoperite vreodată, dar nici atmosfera parcă nu mai era cea de sezonul trecut. Atunci când s-a obţinut o meritată şi entuziasmantă promovare din liga a 5-a în liga a 4-a. Acum, AFC Rapid a fost în pribegie pe mai multe terenuri, unde a considerat că joacă acasă. Rocar, Electromagentica şi, într-un final, Coresi.

Trei meciuri pe Coresi, trei victorii!

Coresi nu arată grozav, chiar dacă e un sintetic relativ nou. Dar aici, peste linia de cale ferată ce duce către gara Băneasa, totul pare să se fi rearanjat. Elevii lui Andrei Anghel Constantinescu au câştigat deja trei meciuri aici. Practic, fiecare meci disputat pe Coresi a fost câştigat. E drept, vorbim şi despre cel cu Venus, 9-0, considerat în deplasare. Dar acela a fost primul din acest sezon disputat aici. Acea victorie are o însemnătate istorică uriaşă. Pe urmă a venit rândul celor de la Progresul 2005 şi, mai nou, a lui Termo. Termo a fost învinsă cu 3-0. Vorbim despre una dintre echipele care anul trecut s-a luptat pentru promovarea în liga a 3-a. Sigur, nu ar fi fair-play să nu vorbim despre faptul că acest sezon este unul mizerabil pentru ei.

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

AFC Rapid în drum spre play-off

Doar că succesul lui AFC Rapid nu trebuie să fie ştirbit, mai ales că a fost unul clar, obţinut încă din prima repriză! Două dintre goluri fiind marcate de numărul 11, Cătălin Stan. Cel care este, în acest moment, cel mai în formă jucător al echipei de lângă Podul Grant. Cele nouă goluri marcate stau martore la cele afirmate. Ceea ce este important şi de subliniat e că AFC Rapid pare să îşi fi găsit casa. Poate că Electromagnetica arată mai a stadion şi are, în mod cert, mult mai multă legătură cu istoria echipei din Giuleşti. Pentru că da, chiar dacă joacă în spatele Casei Presei, AFC Rapid va rămâne pentru totdeauna cu această titulatură. Până se va întoarce, însă, pe Giuleşti, echipa lui Ioniţă & co şi-a găsit oaza de linişte de care are atâta nevoie în drumul spre play-off! Acolo unde ne dorim să învingă cel mai bun!

CITEȘTE ȘI  BREAKING NEWS | 1923.ro a cerut, Playsport anunță: Rapid l-a semnat pe Ioniță II!

4 Comments

  1. Exact asta am afirmat si eu in urma cu 2 saptamani. Acum si cu noul sponsor sunt simai convins de asta.
    HAI RAPID !!

  2. Am spus încă de acum câteva săptămâni(spre deliciul unora,cred),că vom intra în play-off,vom trece de Dinamo în Cupa Romaniei,ȘI CHIAR VOM PROMOVA!!!FORTA RAPID!!!BACĂUL ALĂTURI DE VOI PENTRU TOTDEAUNA!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.