Rapid

Emoţionant: „Veniţi la galerie, şi voi sunteţi Rapid!”

La finalul meciului AFC Rapid – Academia Rapid 0-3 primii care s-au dus la galerie au fost câştigătorii. Ulterior însă şi fotbaliştii de la AFC au fost chemaţi la salut. Cu toate că li s-a reproşat că au intrat pe teren împotriva echipei lui Pancu şi Niculae, suporterii au ţinut să le transmită şi un mesaj. „Veniţi şi voi sunteţi de-ai noştri, şi voi reprezentaţi Rapidul!” Altfel, Daniel Niculae le-a luat apărarea fotbaliştilor de la AFC Rapid în faţa liderilor galeriei. Jucători care au simţit o anomalie teribilă. Chiar dacă au figurat drept echipă gazdă în meciul cu Academia.

„Era ciudat că luam gol şi suporterii se bucurau…”

Unul dintre aceştia este portarul Andrei Stamate, om întors după doi ani la Voluntari. Şi care are 14 ani petrecuţi la Rapid! „Mi-am împlinit visul să joc pe Giuleşti, dar a fost tare ciudat. Eu joc la Rapid, pe Giuleşti, dar suporterii se bucurau când luam gol. E un sentiment sfâşietor, nimeni nu a înţeles ce s-a întâmplat. A fost un meci trist, care nu mi-aş fi dorit să existe„, a declarat pentru 1923.ro, cu vocea resemnată, Andrei. Portarul care a adus un plus valoric însemnat echipei. Chiar dacă se încălzeşte, înaintea meciurilor, cu Anton Oprea, celălalt portar… Fiindcă AFC, ca şi în sezonul trecut, nu are un antrenor de portari la prima echipă…

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

 1. Toate cele 3 echipe Rapid care au aparut sunt clone, niciuna nu este continuatuarea clubului istoric.
  Echipa istorica Rapid a murit, nu mai are cum sa fuzioneze cineva cu ea pentru ca pur si simplu nu mai exista, a fost radiata, a fost stearsa de pe fata pamantului.
  Nimeni nu mai poate spune ca are acel palmares. Doar prin fuziune se poate obtine un palmares. Doar prin fuziune poate sa vina cineva si sa spuna „eu sunt continuatorul clublui din 1923, eu sunt acelasi club si nu o clona”.

 2. Conducerea Afc Rapid macar a facut recurs? A facut toate demersurile pe cale sportiva? Ca daca nici propria conducere nu te apara…

 3. Ca o adaugare, sanctiunea primita dupa acel cartonas rosu a fost de 2 etape suspendare si 200 lei amenda!

 4. Nu mai luati ,,in tragic ”faptul ca Rapid a jucat impotriva lui Rapid,ca doar mitologia romaneasca este plina de exemple asemanatoare.Sa spunem doar ca ,dintre cei doi fii ai Imparatului (visiniu,daca vreti ),doar cel mai puternic si-a castigat dreptul de-a merge mai departe !
  Mai tragic este faptul ca un copil al Rapidului -Berechet- a suferit o dubla fractura ,iar faptuitorul a primit doar cartonas rosu,in conditia in care trebuia sa fie anchetat!
  Halal…..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.