Rapid, dezolant: „O tristeţe de meci!”

Rapid
AFC Rapid înainte de meciul cu Academia, scor 0-3, pe Giuleşti

Fie că ne place sau nu să recunoaştem, pe stadionul Giuleşti a avut loc un eveniment unic în istoria fotbalului. O echipă, divizată în două a jucat în meci direct. În acelaşi eşalon. Două formaţii cu numele de Rapid s-au duelat, iar Academia la final a câştigat cu 3-0 în faţa AFC Rapid. „A fost o tristeţe de meci!”, este declaraţia lui Daniel Pancu de la final. Scârbit de tot ce s-a întâmplat, căpitanul Academiei Rapid. La fel ca şi cei aproximativ 1500 de oameni care au asistat la meci. Nu a cântat nimeni, liniştea a fost mormântală. Jocul bărbătesc, nu neapărat dur. Plusul de experienţă al celor consideraţi oaspeţi a fost evident.

Mesaj de susţinere pentru Costi Berechet

elefant.ro%20

Cu Pancu, Niculae, Goge, Iacob sau Bratu în teren nici nu avea cum să fie altfel. Altceva nu mai e de comentat. Numai că a fost o partidă pe care, în mod cert, niciun rapidist nu şi-a dorit-o. Pentru Academia Rapid a fost un nou prilej să acumuleze trei puncte, în timp ce AFC Rapid a jucat pentru Costi Berechet. Atacantul care a suferit în victoria, 5-1 cu Romprim, o dublă fractură de tibie şi peroneu. Cei 11 jucători de la AFC Rapid au ieşit pe teren purtând tricouri cu mesaj de susţinere pentru Costi. În rest, în loc de concluzie, lăsăm o declaraţie de a lui Daniel Pancu. Fiindcă este mult mai edificatoare asupra stării de fapt din jurul acestui meci.

Daniel Pancu despre situaţia de la Rapid

„A fost o tristețe de meci. Trebuie să-l uităm cât mai repede. Noi avem marca și culorile închiriate. Au fost foarte puțini suporteri pentru că nu au știut cum să reacționeze la această situație. Ne dorim să rămână o singură echipă. Organele statului vor decide care echipă e cea adevărată. La început eram ironici cu FCSB, dar uitați-vă acum. Cred că e spre binele sportului să rămână o echipă și la noi și la Steaua și la Dinamo. O să ne străduim să oferim spectatol cu CSA Steaua. Interesul în rândul suporterilor e foarte mare”, a mărturisit atacantul de 40 de ani al Academiei Rapid”Daniel Pancu.

4 COMENTARII

  1. AFC-ul să adere la Academie și să rămână o singură echipă RAPID. Se dovedește că AFC nu are forță nici de liga a IV a. Acesta este realitatea.Cei care vor iluzii nu au decât să spere că vor face afacerea vieții din comercializarea RAPIDULUI. Spor la iluzii.

LĂSAȚI UN MESAJ