Rapid

LOVITURĂ sub centură! Zicu şi Grigorie nu vin!

Doi fotbalişti de creaţie, Zicu şi Grigorie, care ar fi fost extrem de utili Academiei Rapid în acest moment. Mai ales şi datorită plusului lor de experienţă, nu mai au vreo şansă să ajungă în Giuleşti. Anunţul a fost făcut de managerul echipei Primăriei Sectorului 1, Ovidiu Burcă. Într-un interviu apărut pe pagina de Facebook a RAPID TV. Mai jos vă redăm ceea ce a declarat fostul fundaş de la Dinamo şi Rapid despre fiecare dintre cei doi.

Zicu se lasă şi se face antrenor

Despre Ianis Zicu: „Ianis are alte priorităţi în acest moment. Se pregăteşte să devină antrenor, învaţă foarte mult şi n-ar fi putut fi 100 la sută dedicat în postura de jucător. Am avut discuţii cu el, ni l-am fi dorit şi el şi-ar fi dorit să vină alături de noi. Dar din păcate a decis că e momentul să pună punct carierei de sportiv şi să se pregătească pentru viitor. Sper ca într-o bună zi, Rapidul să poată benficia de aportul lui, dintr-o altă postură.”

Grigorie a refuzat oferta, se discută cu Voicu şi Maftei

Despre Ştefan Grigorie: „A declinat oferta noastră!” Un răspuns mai scurt, dar cât se poate de elocvent. Veştile bune sunt că discuţiile cu Ionuţ Voicu, dar mai ales cu legenda Vasile Maftei sunt deschise în continuare. Şi că este posibil ca, din pauza de iarnă, cei doi să se alăture proiectului Academia Rapid. Cu atât mai mult cu cât ambii sunt în acest moment liberi de contract. Fiindcă, se pare, şi Vasile Maftei şi-a încheiat socotelile cu prim divizionara FC Voluntari.

Mare atenţie!

Este foarte important ca de acum situaţia jucătorilor să fie verificată foarte atent, pentru a se evita situaţii neplăcute precum s-a întâmplat în cazul lui Valentin Cristian Muscalu. E adevărat, principala problemă a acestuia era aceea că jucase, ultima dată, un meci oficial în Anglia. Drept pentru care condiţiile de legitimare erau mai complicate. Chiar şi aşa este important cum se va acţiona pe viitor, pentru a nu fi periclitată munca din cadrul proiectului pornit de Primăria Sectorului 1. Mai ales în luptă directă cu csa steaua!

S-ar putea sa te intereseze

9 Comments

 1. MAU FRATILOR NU MAU AM MULT SI O MIERLESC VREU RAPIDUL DIN ANI 70 ANAITE NU TOATA ZIUA POSTARI VREAU RAPIDUL ORIGINAL

 2. Zicu a ales calea cea bună. Este un câștig, pentru echipa AR, că nu vine . La Șt.Grigorie nici nu trebuie insistat. Este depășit de fotbalul actual și ce i-ar trebui Academiei Rapid. Pentru linia de fund sunt buni (dacă vin) V.Maftei și Ionuț Voicu. Sunt cu mult peste Doru Bratu, gafează f mult. De la mijloc în sus este nevoie de ”sânge” proaspăt, tineri care să alerge pentru pasele celor doi Daniel.

 3. Pentru doru bratu un expirat au fost refuzati razvan petre si andrei constantin ambi joaca la snagov in liga 2

 4. aparare de liga a 2-a ? cu pensionari ? i-ati vazut pe aurolacii cei mici cum alergau pe teren ? ati vazut ce le-au facut celor de la AFC ? cred ca atat conducerea cat si multi rapidisti gandesc gresit strategia promovarii in liga a 3-a ! parerea mea este ca anul acesta e ca si pierdut ! daca nu se face ceva pentru contracararea csa-ului , anul competitional 2017-2018 este pierdut !

 5. am avut noroc la meciul de pe Giulesti cu csa steaua , noroc chior ! s-a vazut ca sunt mai in forma , chiar mai buni decat cei de la Academia Rapid , vrem nu vrem trebuie sa recunoastem asta daca suntem fair-play ! diferenta de valoare si de joc a facut-o …. ca de obicei …. galeria care i-a tinut pe ai nostri in joc ca altfel …. era de rau ! luam multe de la aia … sa fim sinceri ! de aceea , daca astia din conducere nu or sa ia masuri de intarire a lotului , cred ca doar locul 2 este al nostru , mai sunt 3 meciuri cu aurolacii , unul la ei pe ogor si 2 in play-off , nu vad bine in aceste confruntari Academia , serios vorbind !

 6. Te salut! Copiii de la csa au fost luati de la un alt club (tipic, nu?! :)) ), unde jucau impreuna de vreo 2-3 ani. Academia nu are experienta lor ca echipa inchegata si astfel, cred eu, ar fi nevoie sa compensezi cu experienta de meciuri jucate dar si cu experienta individuala a unor jucatori batrani precum Zicu sau Grigorie.
  Fara jucatori experimentati, nu promovam. Data viitoare ne bate csa, daca o tinem tot asa.
  Sa speram ca semneaza Voicu si Maftei. Am avea o aparare de liga a 2-a, cel putin.

  UN SINGUR RAPID! O SINGURA GALERIE!

 7. As ruga sa se lase cu vedete de prost gust. Eu cred ca sanse exista doar in pregatirea si daruirea jucatorilor.La Steaua lui Lacatus nu sunt vedete sunt copii tineri bine pregatiti mental fizic.In liga 4 din serie se vede ca Steaua nu are adversar.In rest cred ca vb fara sens.Cazul acelui derbedeu de jucator este greseala Rapidului.In rest vom vb la anul in vara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.