OFICIAL / Academia Rapid a reacţionat în cazul Muscalu

Academia Rapid Muscalu
Cristian Muscalu a jucat două meciuri pentru Academia Rapid

Comitetul Director al Academiei Rapid intelege sa faca urmatoarele precizari legate de informatiile aparute in media cu profil sportiv cu privire la jucatorul Cristian Valentin Muscalu. Este adevarat ca datorita potentialului sportiv Cristian Valentin Muscalu a fost in vederile Academei Rapid. Fiind un jucator care a participat la perioada de pregatire precompetitionala. In legatura cu legitimarea acestuia si semnarea conventiei de participare la activitatea sportiva, Academia Rapid isi asuma faptul ca aceste documente au fost facute in considerarea situatiei sportive afirmate de catre jucatorul Cristian Valentin Muscalu.

Academia Rapid a reziliat unilateral convenţia

In urma faptului ca ulterior acestor proceduri, au aparut informatii contradictorii referitoare la statutul acestuia, Academia Rapid a luat decizia de a nu-l mai folosi pe jucatorul Cristian Valentin Muscalu. Inca incepand cu etapa a 5-a din cadrul competitiei organizate de AMFB. De asemenea Academia Rapid a asteptat solutia Comisiei Pentru Statutul Jucatorului din 19.10.2017. Ulterior acestei date (20.10.2017) reziliind unilateral conventia cu jucatorul Cristian Valentin Muscalu.

Academia va respecta orice decizie a AMFB

Fata de aceasta situatie, Academia Rapid considera ca a actionat in tot acest timp cu buna credinta. Fara nici un scop sau interes ascuns. Sau in afara competitiei sportive ori pentru a facilita interesele personale ale cuiva. Totodata pozitia noastra este clara. In sensul in care, fata de situatia statutului de jucator al lui Cristian Valentin Muscalu, Academia Rapid va respecta orice decizie luata la nivelul AMFB. Consideram ca am aratat respect si corectitudine in relatia cu orice factor implicat la nivelul competitiei in care participam. Si ii asiguram pe toti rapidistii ca vom respecta aceste principii si valori si pe mai departe.

CITEȘTE ȘI  Buzău - FC Rapid 1923 0-0, meci modest. Dominată de un jucător de 40 ani...

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ