AMICAL / FC Bolintin Deal – AFC Rapid 2-3

AFC Rapid - Venus

În ziua în care Academia Rapid a bătut pe Giuleşti, scor 8-0, pe CS Milanneto, în Cupa României, AFC Rapid a jucat un amical. Formaţia lui Daniel Pancu şi Daniel Niculae a jucat pe Giuleşti, în faţa a aproximativ 100 de oameni, de la ora 15. În timp ce Stamte, Săveanu & co au jucat în localitatea giurgiuveană, în nocturnă. Partida a fost câştigată de AFC Rapid cu scorul de 3-2. Golurile au fost marcate de Stan, Săveanu şi Trandafir. La pauză scorul a fost 1-1, după ce gazdele deschiseseră scorul.

Narcis Ioniţă nu a putut juca pentru AFC Rapid

Din echipa antrenată de Andrei Anghel Constantinescu au lipsit mai mulţi titulari. Este vorba de Constantin Berechet în primul rând, grav accidentat în urmă cu o săptămână, dar şi despre căpitanul Narcis Ioniţă. Acesta din urmă s-a ales cu o contuzie la genunchi după meciul cu Academia Rapid. Următorul meci al AFC Rapid se va juca sâmbătă, 7 octombrie, de la ora 16:30. Pe terenul Coresi, din spatele Casei Presei Libere. Adversarul? Unul de legendă: Venus Bucureşti. Vom reveni cu amănunte despre această confruntare epocală!

Te asteptam in FAN SHOP 1923 cu preturi accesibile si produse EXTRAORDINARE. In plus, LIVRAM RAPID! APASA AICI

Cum a arătat AFC în acest meci: Stamate – Dumitru N, Neagu, Săveanu, Dumitru D – Stoica, Dumitrica, Edu, Stan – Zamfira, Vuk. Au mai intrat: Oprea, Amarioaiei, Niculae, Corlan, Samoila, Nitu, Cantur, Dumitru Ovidiu, Dinu, Paun. Absenţi, pe lângă Berechet şi Ioniţă: Matei, Panait, Cristofor, Munaf.

CITEȘTE ȘI  ACS Rapid FNG este lider în L4 și țintește a patra victorie din patru!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.