Diverse

Alberto Bimbarec Stancu, om de bază în liga a 3-a!

Echipa AFC Rapid care a promovat sezonul trecut de pe locul 1 din liga a 5-a Bucureşti devenise un clasic pentru cei câţiva mii de rapidişti care au susţinut clubul.

Dragne / Oprea – Boian (cpt.), Costache, Cocu / Ursescu, Geambaşu – Ioniţă, Stancu, Mitea, Dovleac / Croitoru – Bărbălău, Berechet / Petre

Cam aşa a arătat echipa AFC Rapid pe timpul sezonului. În sensul că cei 15 de mai sus au dus greul echipei în lupta ei cu alte 19 adversare. Despre unii ştim. Trei au rămas la AFC Rapid. Este vorba despre Oprea, Ioniţă, acum căpitan, şi Berechet. Alţi cinci au fost luaţi de Academia Rapid. Aici ne referim la Boian, Costache, Mitea, Dovleac şi Bărbălău. Alături de ei se antrenează acum şi Alex Petre, dar el nu are drept de joc. Sigur veţi întreba ce s-a întâmplat cu restul. De fiecare dată când unul dintre ei s-a transferat, am anunţat aici.

Stancu şi Ursescu au mers la Popeşti Leordeni

În acest material vom vorbi un pic mai în detaliu despre doi dintre cei şase. Anume Alberto Stancu şi Octavian Ursescu. Cei doi s-au transferat în liga a 3-a la SC Popeşti Leordeni. Din păcate, fundaşul central are unele probleme medicale care îl împiedică să joace mai mult. În timp ce, vestea bună este că Bimbarec a devenit om de bază. Ceea ce nu e puţin lucru la liga a 3-a. Alberto nu mai are numărul 8 ca la AFC Rapid, ci 7, dar pare să îi meargă de minune la noua echipă. Pentru că este prima sa experienţă în afara echipei din Giuleşti! Vă reamintim că de când se apucase de fotbal, Alberto Stancu jucase doar la Rapid. Asemenea lui Adrian Boian.

Cifrele lui Bimbarec

Integrarea a fost perfectă, iar în nouă meciuri, Bimbarec a dat un gol şi a furnizat patru assisturi. Nu este senzaţional de mult, mai ales că echipa are doar nouă puncte în clasament. Dar Alberto creşte şi joacă la un nivel cu mult superior celui din liga a 5-a. Iar condiţiile pe care le-a găsit acolo sunt incomparabil mai bune cu cele din Bucureşti. Motiv pentru care noi îi ţinem pumnii să aibă un sezon cât mai bun la nivel individual. Dar şi să termine cât mai sus în clasament cu echipa sa!

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.