Naționala de Fotbal a RomânieiRapid

Adversar de calibru pentru Academia Rapid

Academia Rapid joacă în deplasare, dar… acasă! Meciul de sâmbătă, 28 octombrie, se dispută de la ora 18, pe Giuleşti. Partida împotriva celor de la Carmen ar fi trebuit să aibă loc în deplasare, conform programării. Dar la solicitarea clubului advers, meciul se dispută pe stadionul de lângă Podul Grant. Interesant este că nu doar Academia Rapid are doi fotbalişti de calibru în primul unsprezece. Anume Daniel Pancu şi Daniel Niculae. La Carmen, de două etape, joacă şi Liviu Ganea.

Liviu Ganea are două titluri de campion

Fost atacant important în Liga 1, Ganea are doar 29 de ani, iar etapa precedentă a fost chiar titular şi căpitan la echipa din Berceni. Ba chiar a marcat şi cele două goluri ale echipei sale, în înfrângerea scor 2-4 cu AS Tricolor. Liviu Ganea este şi antrenor la copii şi juniori. Atacantul a atins vârful carierei la Dinamo Bucureşti. Echipă alături de care a câştigat trei trofee. Un titlu, o Cupă şi o Supercupă. Campionatul l-a câştigat acum zece ani. De asemenea, Liviu Ganea a reuşit să ia un titlu şi cu CFR Cluj în 2012.

Principalul pericol pentru Academia Rapid

Pe lângă cele două echipe, cele mai importante din CV-ul său, Ganea a mai jucat la CS Otopeni, Astra Giurgiu, Concordia Chiajna, FC Braşov, CSMS Iaşi şi Academica Clinceni. În total, în Liga 1, Ganea a strâns 150 meciuri şi 31 de goluri. De asemenea, Liviu a jucat un meci şi pentru naţionala României, în februarie 2011. Este vorba despre o partidă amicală cu Ucraina. Este de aşteptat ca Ganea să fie principalul pericol pentru poarta celor de la Academia Rapid. Apărată de Vlad Ignat.

Al doilea meci în deplasare, dar acasă

Altfel, este al doilea meci din acest sezon în care Academia Rapid este oaspete pe foaie, dar se ocupă de organizarea lui. Dar primul pe Giuleşti din acest punct de vedere. Partida precedentă s-a disputat cu Termo, în etapa a doua, dar a avut loc pe stadionul Dinamo. Academia Rapid este prima în clasament, la o singură lungime de csa steaua, dar şi cu un meci mai mult disputat.

Foto: Facebook Carmen Bucureşti

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.