Colosal! Veste perfectă pentru Academia Rapid

Academia Rapid - csa steaua Giuleşti
Academia Rapid - csa steaua s-a jucat pe Giuleşti

Constantin Schumacher, antrenorul celor de la Academia Rapid, a anunţat la Telekom Sport că partida de etapa viitoare, programată iniţial în deplasare, se va disputa până la urmă tot în Giuleşti. Meciul va avea loc sâmbătă, 28 octombrie, ora 18. Propunerea a venit chiar din partea adversarei, Carmen Bucureşti. Echipa reînfiinţată după 70 de ani a pierdut în faţa celor de la AS Tricolor, scor 4-2. Rămâne însă, în continuare, pe locuri eligibile pentru play-off-ul ce se va juca la primăvară. Rămâne de văzut dacă returul se va juca tot pe Giuleşti sau pe terenul celor de la Carmen.

Constantin Schumacher a făcut marele anunţ

Evident, vestea este una grozavă pentru toţi fanii echipei Academia Rapid. „Următorul meci va fi pe Giuleşti, sâmbătă. Cei de la Carmen vor să joace aici. Am înţeles că protocolul e OK pentru că jucăm acasă, în faţa propriilor suporteri. E bine că avem cât mai multe meciuri, mai ales că se va dărâma Giuleştiul, ar trebui ca arena să fie de la meci la meci mai plină” , a spus antrenorul Constantin Schumacher la Telekom Sport. Până în acest moment, Constantin Schumacher s-a descurcat excelent pe banca echipei din Giuleşti. A înregistrat zece victorii, cu tot cu cele două din Cupă. Şi numai două rezultate de egalitate. Academia Rapid nu a pierdut absolut nicio partidă.

VK Soccer – AFC Rapid s-a jucat tot pe Giuleşti

Academia Rapid e prima în clasament după zece etape, cu 26 de puncte. În comparaţie, Carmen ocupă locul 4, cu 18 puncte adunate până acum. Viitoarea adversară a giuleştenilor l-a legitimat de curând pe Liviu Ganea, care a înscris două goluri la debut. Echipa este antrenată de Adi Matei, fost jucător la steaua, Rapid, FC Naţional. În sezonul trecut o situaţie similară s-a produs cu AFC Rapid. Echipa antrenată pe atunci de Mihai Iosif a jucat pe Giuleşti un meci considerat iniţial în deplasare cu cei de la VK Soccer. Partida a fost câştigată atunci de rapidişti cu scorul de 2-0.

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required

3 COMENTARII