Scandal

Şocant! Azuga a refuzat să plătească 38,56 milioane!

AZUGA WATERS SRL Voluntari (CUI: 4017021) este o firmă care îmbuteliază o aşa-zisă apă minerală. Şi care printr-un concurs (nefericit) de împrejurări a ajuns să fie deţinută de familia de basarabeni MORARU. Este vorba de Violeta MORARU (49 de ani), care deţine funcţia de administrator la AZUGA WATERS SRL, şi Valerii MORARU (57 de ani), indivizi care au şi cetăţenie română.

URSUS nu mai are răbdare

Pe 14 septembrie 2016 a fost depusă prima cerere de deschidere a insolvenţei împotriva AZUGA WATERS SRL. Astfel fiind constituit Dosarul nr.2438/93/2016 de la Tribunalul Ilfov. Timp de aproape un an, judecătorul sindic a făcut tot posibilul pentru a amâna deschiderea procedurii. Dar există speranţe că acest eveniment se va înregistra la următorul termen de judecată, pe 14 septembrie 2017, adică exact la un an an de la prima cerere. Nu spun că există speranţe pentru că ar fi murit judecătorul sindic care a tergiversat procesul până acum, ci pentru că s-a decis să nu mai accepte mizeriile basarabenilor un creditor important – URSUS BREWERIES SA Bucureşti (CUI: 199095).

Azuga a fost păsuită prima dată de producătorul de bere

Mai exact, pe 1 august 2017, URSUS BREWERIES SA a solicitat aplicarea Legii 85/2014 în cazul debitoarei AZUGA WATERS SRL, invocând o creanţă de 165.474 euro. URSUS are de recuperat aceşti bani de prin 2013 şi “a muşcat o tură” în aprilie 2017. Când şi-a retras cererea de insolvenţă, fiind de acord cu o reeşalonare a datoriei în 10 rate lunare. Desigur, firma controlată oficial de Violeta MORARU nu a respectat convenţia de eşalonare. Aşa că producătorul de bere s-a văzut nevoit să depună o nouă cerere de insolvenţă.

Au ţepuit pe toată lumea

În afară de URSUS BREWERIES SA, la Dosarul nr.2438/93/2016 mai sunt “înscrişi” cu cereri de deschidere a insolvenţei următorii creditori:

  • ADMINISTRATIA FONDULUI PENTRU MEDIU
  • ARTE GRUP PRINT SRL
  • BRD GROUPE SOCIETE GENERALE SA
  • EDY INTERNATIONAL SPEDITION SRL
  • GTH GAZE INDUSTRIALE SA
  • POWER CLOUDS SRL

Au refuzat să plătească 1179 bilete la ordin!

Surprinzător, AZUGA WATERS SRL are datorii la bugetele de stat de “numai” 1.128.249 lei (la 30 iunie 2017, conform site-ului ANAF). Dar asta pentru că cel puţin pe contul din ING al firmei există instituită o poprire de la finalul lunii mai 2016! Demn de menţionat este faptul că nu este vorba de o perioadă mai proastă în activitatea AZUGA WATERS SRL, ci de un stil de management al basarabenilor MORARU. Din 2012 şi până în prezent, AZUGA WATERS SRL a refuzat la plată 3 cecuri şi 1.179 bilete la ordin, în valoare totală de 36,58 milioane lei. Ceea ce arată clar că onorarea obligaţiilor faţă de partenerii de afaceri nu a fost niciodată un obiectiv al societăţii. (sursa foto: prosport.ro)

DOCUMENT ATAŞAT:
AZUGA WATERS SRL – cerere de deschidere a insolvenţei (depusă de URSUS BREWERIES)

Sursa: supervizor.ro

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. erau unii de pe acest site , nu mai stiu daca mai sunt acum , care ii poopa in cur pe moldovenii astia , le canta osanale mereu !

  2. ha ha ha , ati belit-o , moldovenilor ! nimic in viata nu ramane nepedepsit , mai devreme sau mai tarziu ! se pare ca a venit ziua aia , in sfarsit ! oarba dupa voi 1

  3. La pușcărie !! Imptreuna cu „suporterii” deținători de acțiuni care i-au adus la Rapid!! Asta e „proiectul” T2: FALIMENT PREMEDITAT!! Pe cine credeți ca prostiti, derbedeilor? AFARA DIN GIULEȘTI! HAI RAPID!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.