Valerii Moraru a revenit in Giulesti?!

Din cate se pare, Valerii Moraru a revenit sponsor in Giulesti! Din fericire nu la Rapid, ci la Miscarea CFR Bucuresti! La meciul de duminica disputat de gruparea patronata de stelistul Stefan Costache (click aici pentru a-i vedea aprecierile pe facebook), Azuga Waters a aparut ca sponsor. Pe tricoul portarului gruparii care joaca meciurile de acasa pe Giulesti.

Se pare ca investitorul moldovean a ramas in relatii bune cu Clubul Aristocratic. Care l-a decorat in trecut pentru merite deosebite in cadrul clubului Rapid.

Foto: Sustin Rapidul

PS: Exista, desigur, posibilitatea, ca tricoul sa fi ramas de la vechea echipa. Dar n-am vrut sa mergem pana acolo. Asta ar insemna ca lui Moraru i se face reclama gratuita si nu credem ca un club atat de serios, cum spun cei de-acolo ca e Miscarea CFR, se poate preta la asa ceva!

Distribuie pe facebook, pe twitter, peste tot, sa vada pana si prietenii, prietenilor tai!

2 COMENTARII

  1. E tricoul vechi. E o interpretare rautacioasa. Dar are si adevar aceasta interpretare. Cei de la Miscarea nu ar trebui sa se mai afiseze cu firma moldovianului care inca mai exista, spre deosebire de firma RAPID SA care a fost falimentata. Ca RAPIDist, e aiurea sa te afisezi(chiar si la nivelul ligii a 5a) cu omul care ti-a facut atata rau in doar 2 ani de zile.
    Cel mai bine ar fi sa se ingroape securea razboiului nefondat, sa se faca un singur club cu numele de RAPID si sa se treaca la fapte pt a deveni incet incet ce am fost acum 10 ani. FZR