Fotbal internațional

Foştii rapidişti s-au făcut de râs în preliminarii

Cu toate că Marius Constantin şi Ovidiu Herea, intrat pe parcurs, au fost printre oamenii cu un joc decent, ce doi rapidişti au fost martorii unei ruşini de meci. Aşa cum ne-a obişnuit de anul trecut, Viitorul Ovidiu s-a făcut de râs în Europa. Chiar dacă a împins meciul de la Nicosia în prelungiri, ciprioţii au pulverizat echipa lui Hagi în prelungirile partidei. Încă o mostră clară de lipsă de valoare certă. Florinel Coman, Chiţu sau Eric şi-au bătut joc de ocaziile avute şi pentru asta totul a luat turnura catastrofală.

Herea a fost aproape să dea lovitura

Despre cei doi foşti rapidişti nu sunt foarte multe de spus. Nici de rău, dar nici de bine neapărat. Poate doar că Herea a oferit, în ultimele secunde ale timpului regulamentar o pasă bună în faţa porţii. La care dacă Aurelian Chiţu ajungea, totul se schimba radical. Totuşi diferenţa de valoare s-a văzut clar în prima repriză de prelungiri, când APOEL a călcat în picioare Viitorul. O să se zică de ei că au mai multă experienţă. Adevărul e că am ajuns să fim umiliţi de o echipă cipriotă. Aceasta este valoarea fotbalului românesc!

Urko Pardo, alt fost rapidist, în lotul lui APOEL

De notat că la APOEL Nicosia a fost în lot alt fost rapidist. Este vorba despre mult contestatul portar Urko Pardo. Acesta a rămas însă pe banca de rezerve. Dar va putea juca din nou în grupele Ligii Campionilor. Dacă trece şi de play-off. Viitorul a pierdut cu Gent anul trecut, scor 0-5 pe terenul altei echipe modeste. Este vorba de anonimii belgieni de la Gent.

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. Asta-i valoarea. Atata se poate.
    Din pacate, ne ducem in cap in toate domeniile. Mai grav este ca ne pierdem in frecusuri inutile si nu vedem ca se alege praful.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.