Scandal

Ce lovitură! csa steaua ar putea începe în Ilfov

Discuţiile privind componenţa ligilor a 4-a şi a 5-a pe municipiul Bucureşti este extrem de complicată. Echipe nou înfiinţate, printre care csa steaua, Carmen Bucureşti, dar şi noul Rapid gândit de Primăria Sectorului 1. Societăţi noi care au ca ţintă preluarea continuităţii sportive a predecesoarelor. Cum toate sunt din Bucureşti, acestea şi-ar dori să înceapă din liga a 4-a şi nu din ultimul eşalon. Momentan însă nu se ştie exact dacă va fi doar liga a 4-a sau şi a 5-a. Chiar dacă, indiciile duc spre a doua variantă. În acest context, lupta ar fi una crâncenă. În cazul în care toate cluburile vor începe în liga a 4-a.

csa steaua nu vrea luptă cu Primăria

Acolo joacă deja AFC Rapid, Regal Sport, Progresul sau Termo. Toate echipe cu gânduri de promovare. Iar pentru liga a 3-a nu este decât jumătate de loc, în sensul că se va da baraj cu reprezentanta altui judeţ. Sigur, sezonul recent încheiat a însemnat un duel Bucureşti – Ilfov, dar astfel de detalii pot fi modificate. Şi cum csa steaua şi societatea nouă Rapid începută de Primăria Sectorului 1 anunţă bugete de sute de mii de euro, ratarea oricăreia dintre ele să promoveze ar putea însemna un adevărat dezastru. De aceea, conform informaţiilor 1923.ro, csa steaua se gândeşte să fure altfel startul. Dacă nici prin gând nu trece armatei să o ia din liga a 5-a, aceştia iau în calcul să se mute pe… Ilfov!

Precedentul Chitila

Discuţia e mai veche, din momentul în care cea mai bună echipă din judeţul limitrof Bucureştiului, Chitila, s-a retras din competiţie. Tocmai pentru a face loc csa steaua. Nimic nu a fost confirmat şi, teroretic, nu se poate ca o formaţie din Bucureşti să evolueaze acolo, numai că există precedente. De exemplu, Crevedia, câştigătoarea de anul trecut pe Ilfov provine din… Dâmboviţa. Pentru csa steaua această variantă ar veni ca o mănuşă, în sensul în care şansele la primul loc sunt mult mai mari. Şi, cel mai probabil, barajul nu se va mai da între Ilfov şi Bucureşti. Fiindcă se poate face în aşa fel încât să se asigure un culoar mai bun ambelor reprezentante pentru a accede facil la anul în liga a treia.

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. Csa cat si primaria trebuie sa inceapa din liga 5 .altfel si vk socer,si fratia,si dobroiesti si baneasa si cealalta serie sa intre toate in liga 4.nu se poate.inceputul este acolo unde e linia de start :liga 5 domnilor.

  2. despre noul rapid, inca nu stim cine-l va antrena si nu stim inca daca au sau nu jucatori. toata lumea vorbeste de un singur rapid si o singura galerie, dar fiecare din cele doua echipe existente merge pe drumul ei. in acest mod, fratilor, nu vom realiza nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.