Scandal

Scăpăm de csa steaua? „Fac plângere penală!”

Fie că ne place sau nu acum ne izbim de steaua la puterea a doua. Prima, fcsb, are continuitatea şi, logic, palmaresul. În timp ce csa steaua, nou înfiinţată în această vară deţine sigla veche şi numele. Sigur, ideal ar fi să dispară amândouă o dată pentru totdeauna. Însă până la acest deznodământ suntem foarte atenţi ce se întâmplă cu ultima dintre ele. Fiindcă, aşa cum le stă lor în ADN, vor să fure startul. Iar! Dacă în 1947 au scos-o pe Carmen din Liga 1 şi au jucat direct acolo, de această dată sunt ceva mai blânzi…

csa vrea să fure startul, cum ştie mai bine

Acceptă, se pare, să joace în liga a 4-a. Cu toate că încă nimic nu s-a discutat la nivel oficial. Timp mult însă nu mai este. Şi suntem convinşi că armata face tot ce poate pentru a dribla liga a 5-a. Sigur, ei ar vrea mai sus, dar după precedentul CS U Craiova. O speţă care încă e nesoluţionată în totalitate, parcă nimeni n-ar mai vrea să rişte. Indiferent cât de persuasivă este armata. Numai că o dată cu anunţul AMFB este clar că singura variantă corectă pe care csa steaua ar trebui să o urmeze, este un restart din liga a 5-a. Aşa cum şi-a dat şi Rapid în sezonul trecut! Altfel ar exista un precedent extrem de periculos!

Gigi Becali ameninţă csa steaua

Iar în ideea aceasta Gigi Becali a afirmat clar:  „Voi face plângere penală pentru că cei de la CSA nu au dreptul de a juca în Liga a patra. Să stea în Liga a cincea, pentru că e echipă născută în 2017, nu are cum să joace direct în a patra. Asta scrie pe «certificatul ei de naștere», că e născută în 2017, nu 1947″. Declaraţia dată la Sport.ro şi preluată de gsp.ro nu lasă loc de interpretări. Este cunoscută rivalitatea uriaşă dintre cele două entităţi, aşa că aşteptăm ca patronul fcsb să facă ceea ce trebuie în cazul în care echipa armatei va trişa.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.