VIDEO / Pancu, Niculae şi Iencsi, de vorbă cu fanii

Rapid
Rapid

Apasa pe luna in care te-ai nascut! Ti-am pregatit ceva special IANUARIE | FEBRUARIE | MARTIE | APRILIE | MAI | IUNIE | IULIE | AUGUST | SEPTEMBRIE | OCTOMBRIE | NOIEMBRIE | DECEMBRIE

„Unitate! Unitate! Unitate!” s-a strigat la unison în timpul şedinţei care s-a ţinut miercuri în Giuleşti. Pe 26 iulie, de la ora 20:00, câteva sute de suporteri rapidişti s-au strâns în peluză. Nu pentru că aşteptau să se joace vreun meci, ci fiindcă jos, în faţa unei mese, cu un microfon la îndemână aşteptau, pe rând, trei legende să le vorbească. Indiferent de apartenenţa la un grup, o facţiune sau nu, fiecare rapidist a ascultat, cuminte, ce au vorbit ei. Ei, adică Daniel Pancu, Daniel Niculae şi Adrian Iencsi.

În video îi puteţi şi auzi pe Pancu, Iencsi şi Nico

Trei grei din istoria Rapidului. Care au câştigat împreună vreo 20 de trofee în Giuleşti. S-a dezbătut importanţa proiectului pe care Primăria Sectorului 1 îl are pentru a revitaliza Rapid. Cam singurul viabil în acest moment, conform celor prezenţi de faţă. În peluză, cuminţi au stat şi actualii jucători de la Rapid. Cei care au promovat echipa din liga a 5-a în eşalonul al patrulea de pe primul loc. A existat şi un microfon pentru spectatori. Şi oricine a avut o idee sau o obiecţie şi-a putut-o exprima liber. De altfel toate aceste aspecte se pot distinge în video-ul de mai jos.

Miting mai mare decât în 2016

Toată discuţia a durat aproximativ o oră, iar o primă concluzie ar putea fi că a fost una reuşită. Şi mai numeroasă decât în vara trecută, atunci când dintre numele grele a fost prezent doar Adrian Iencsi. Actualul antrenor de la Dunărea Călăraşi nu a putut absenta nici acum. Avem speranţe, ne dorim să vedem iar un Rapid puternic. Deocamdată însă trebuie să lăsăm timpul să treacă. Şi faptele să vorbească. Fiindcă este unica soluţie. Rămânem însă cu dialogul dintre fani şi legende. Pe seama unui proiect contestat de unii, dar atât de bine primit, se pare, de marea masă rapidistă.

CITEȘTE ȘI  NEWS ALERT | Ce au declarat rapidiștii după FC Rapid 1923 - ASU Poli 1-0

Sursa video: Facebook Viata Visinie

6 COMENTARII

  1. Oarecum in momentul de fata sunt de acord ca primaria sa preia clubul dar singurii care sunt cu rădăcini Rapidiste,este AFC Rapid,care au promovat in liga patra,nu miscarea cfr si nu cum am auzit si se vorbeste ca primaria sa ia o echipă ca unirea tricolor .altfel suporteri nu o sa aiba nici una din cele doua.Fortza Rapid AFC RAPID.

  2. MARIUSSS asta ai tras tu concluzia?Nu,gresit,NU doreste ACF-ul,cea farama rezultata din COPOS,si cu multe,dar multe datorii atat la stat(ANAF cca 2000000 lei) cat si la alti terti,sa se uneasca cu P1,cea singura de fapt care mai intinde o mana de ajutor RAPID-ului,doar asa,mai capata si ei,saracii,ceva ‘marunt’ in buzunar!Numai mirosul banului persista la aceasta conducere a ACF-ului si anume numai interesul personal nicidecum interesul dragului,iubitul si frumosul nostru RAPID!!!Ciolanul,astfel prin intoxicarea unora mai rau ‘de inger’,prin afirmatia ca ei sunt singurii ‘adevarati’ urmasi ai RAPID-ului,dar in rest nu fac nimic,nu dau un ban din propriul buzunar,pentru salvarea si renasterea RAPID-ului ci doar,peste ani iar de la capat cu… FALIMENTUL RAPID-ului!!!

  3. Sicer mai bine cumpara voluntariu brandul si palmaresul si fuzioneaza cu afc -ul decat cu proiectul primariei( vorbe fara fapte )e ca si cum iai spune unui copil ca i cumperi o acadea si dupaia zici ca nai bani multa amagire in acest proiect

LĂSAȚI UN MESAJ