Proiectul Primariei / CE URMEAZA?

rapid tudorache primaria
Dan Tudorache vrea sa revitalizeze Rapid primaria

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Consiliul Local al Primariei S1, a hotarat! Astazi, in ciuda reprezantantilor USR si PNL care au contestat votul, primii hotarand totodata sa paraseasca sala de sedinta, sa ceara imputernicirea Consiliului General al Municipiului Bucuresti. Pentru a hotari daca aproba sau nu, proiectul de hotarare prin care Primaria S1 doreste sa se asocieze cu o persoana juridica. In ideea de a contribui la renasterea clubului Rapid Bucuresti.

Ce urmeaza acum in proiectul pentru Rapid?

Daca majoritatea celor 55 de consilieri care formeaza Consiliul General al Municipiului Bucuresti isi va da acordul, Consiliul Local al Primariei S1 se va intruni din nou. Pentru a vota Proiectul de Hotarare al Primarului Dan Tudorache. Proiect care, conform legislatiei in vigoare, va trebui supus dezbaterii publice.

De cate voturi e nevoie pentru ca proiectul sa fie aprobat?

Conform art. 45 litera f) din legea 215/2001 actualizata, este nevoie de votul majoritatii consilierilor in functie. Ceea ce inseamna, ca pentru a fi aprobat, este nevoie de votul a cel putin 14. Din cei 27 de consilieri. Alianta PSD + UNPR are 9 membri, ALDE 2 membri, PNL 6 membri, USR – 8 membri, PMP 2 membri.

18 COMENTARII

 1. Ma !!! dar fraieri mai sunteti lasati primaria sa aduca bani. O autoritate publica locala ( recte o primarie ) NU POATE SA DETINA O PERSOANA JURIDICA !!!!! Cel mult poate sa impuna si asta nelegal o persoana in consiliu de administratie SI PUNCT. Va faceti iluzii ca Becali nu si-ar dorii bani de la Primarie??

 2. Ciuma roșie ești tu fraiere. Pe cei de la PSD nu-i lăsa să pună în aplicare proiectele opoziția …

 3. Felicitari, Liviu pentru comentariu. Sunt intru totul de acord cu tine. Ai vazut ce ura are madam democrata lu peste prajit pe tot ce inseamna valoare romaneasca. Si ai vazut ce a zis, lasa ca ajungeti voi psd, la votul final al proiectului, tot la mana noastra. Adica luati din parti, voi rapidisti, psdisti si ce mai vreti voi, ca noi nu votam. Si uite asa or sa fie oamenii (unii) fericiti ca a disparut RAPIDUL. Scuze, ba nu, a ramas afc. Care are mare viitor si va aduce investitori garla, sponsorii vor da navala iar suporterii vor lua cu asalt stadionul. Tare frica imi este ca in curand o sa fim pa si la gara.

 4. domnule iordache ,poporul asta este condamnat nu daca p.s.d.-ul pune mina si pe rapid .
  sintem cu totii condamnati ,pentru ca tara asta nu mai are o opozitie normala !
  ce au facut in cazul rapid , demonstreaza ca sint o adunatura de luseri ,fara nici un orizont , care au reusit sa spulbere visul nostru de reinviere a rapidului
  eu unul ii voi uri pina la moarte ,si probabil ,ca mine vor fi multi oameni
  d-ta oricum , nu prea cred ca esti rapidist adevarat !
  ramii cu „flacara liberala ” noi ,majoritatea de pe aici preferam sa raminem cu pasiunea mistuitoare pentru rapid

 5. Daca rămânem la lozincile străzii, vom rămâne si in liga 4 in vecii vecilor ! Hai sa mai încercam sa si gândim !

 6. de ce credeti ca 61% din cei cu drept de vot nu au participat la ultimele alegeri ,lasind scena politica la dispozitia p.s.d ?
  pentru ca au intuit ca nu au cu cine vota .ca nenorocita aia de „opozitie”,nu au nici un proiect ,nu au personalitati capabile de ceva constructiv si doresc doar sa puna bete in roate p.s.d-ului
  dar chiar si in sport ?
  daca aveau cap (dar nu au) puteau sa se alature initiativei d-lui tudorache si sa-l transforme intr-un proiect apolitic .
  dar nu .cel mai bine e sa distrugi ,in loc sa cladesti ceva
  dar pe negindite ,au reusit sa-si faca sute de mii de dusmani rapidisti care nu ii vor ierta pina la moarte
  eu unul nu am votat in viata mea p.s.d ,as zice chiar ca ia-m dusmanit
  marturisesc aici , cu riscul ca ma voi face de rusine ,ca am fost basist convins (fanatic , chiar) pina nu de mult cind mi-am dat seama ca este de fapt o lichea .
  probabil ca incepem sa ne dam seama ca ,cam toata opozitia sint niste lichele
  eu unul ,pentru ce au facut contra rapidului ii voi uri pina la moarte !

 7. s-au votat 13 si s-a aprobat.. nu stiu ce ai inteles, la sfarsitul video-ului au spus majoritatea proiectelor din aceea sedinta care nu s-au vodat.. iar rapid NU S-A AFLAT PRINTRE CELE NEV0TATE

 8. Citesc cu amaraciune un comentariu al unui rapidist, care este de aceeasi varsta cu mine, si ma minunez de ceea ce spune. Cica ar pune mana pe RAPID, ciuma rosie, adica zice el, ca este psd-ul. Fratioare, noi aici nu discutam despre politica psd-ului, ci despre politica primariei, care are pe unul in fruntea ei si vrea sa faca bine Rapidului si noua inclusiv. Pai, daca nu vrei ciuma rosie, poate vrei mata sa o rogi pe madam aia, care e plina de banet sa ia Rapidul, ca tot este ea de la alt partid. Sau poate il rogi pe nenea Orban de la pnl, ca astia sunt mai democrati si mai buni decat aia de la psd. O sa ramai in brate cu spiritul rapidului, daca gandesti asa. Iar la meciuri pe Giulesti cu atmosfera de vis, o sa mai mergem cand mi-oi vedea eu ceafa. Eu unul, mai vreau sa prind multe sarbatori pe Giulesti cu echipa asta numita RAPID, indiferent sud a carei obladuiure va fi. Primariile, de asta au aceste parghii acum, cu 5% din buget sa mearga la sport, iar cine a decis asta a facut foarte bine. RAPIDUL trebuie sa renasca. SI asta cat mai urgent.

 9. Daca nu era „ciuma rosie” Rapidul murea demult, s-a dorit asta mereu atunci cand au aparut Dinamo si CCA-ul,disparand Juventus(Petrolul de astazi) Carmen, Ciocanul, Venus,Ripensia si multa alte cluburi, numai oameni rapidisti ascunsi in sistem au fost cei care nu a lasat clubul(fotbal) sa dispara ( ex. Pres. Capra), a face pe mironosita cand o primarie vrea sa reinvie un nume in sport este o rea intentie si nu esti suporter de suflet, ori supus politic si esti impotriva a tot ce vrea sa faca pentru societate un numar de consilieri din primarie. Cand declara clar o frantuzoaica aleasa consilier USR ca este impotriva a tot ce propune PSD-ul fara alte explicatii fata de urmari in societate, imi permit sa cred ca traim vremuri tulburi in sport…..la nivel de suporter rapidist !
  Daca o lege arata ca 10% din buget este directionat sportului unde este alipirea politica si cand se spune clar ca este vb. de toate sporturile clubului RAPID, repet intrebarea , unde este supunerea politica ????!!!
  Pana atunci o spun raspicat HAI cu totii sa facem ceva pentru a reveni ce a fost odata RAPID !!!

 10. DACA CIUMA ROSIE(PSD) PUNE MANA SI PE RAPID INSEAMNA CA ACEST POPOR E CONDAMNAT!SUNT RAPIDIST DIN 1958 ,NICI ATOTPUTERNICUL P C R NU A PUTUT INGENUNCHIA SPIRITUL RAPIDIST.