Diverse

Iulian Popa vrea să se retragă la doar 32 ani

Problemele din fotbalul românesc mai fac o victimă în rândul fotbaliştilor. Fostul jucător al Braşovului, Iulian Popa (32 de ani), se gândeşte serios să se retragă. Mijlocaşul a jucat în ultimele trei sezoane la echipe de tradiţie din România: Oţelul, Rapid şi FC Braşov. Toate aceste echipe au în comun un singur cuvânt care pur şi simplu te îngrozeşte: falimentul.

Iulian Popa a luat doar 11 salarii din… 36!

„Mă simt dezamăgit şi frustrat. M-am săturat de tot ce se întâmplă în fotbalul nostru. În ultimii trei ani am jucat la echipe importante din fotbalul românesc, am pus pasiune, am dat totul pe teren, dar în trei ani, din 36 de luni am fost plătit doar 11 luni. E anormal ce se întâmplă. Cu Rapid am reuşit promovarea în Liga 1, dar totul s-a năruit odată cu declanşarea falimentului. Atunci s-a terminat totul, iar ce s-a întâmplat la FC Braşov a pus capac. Când aud de insolvenţă mă gândesc doar la faliment, pentru că în 90% din cazuri acolo s-a ajuns. La Oţelul, Rapid şi acum FC Braşov nu s-au găsit soluţii. Pentru ce să mai joc în asemenea condiţii? Am şi eu o familie, copii, trebuie să fac ceva“, spune, pentru Monitorul Expres, fotbalistul braşovean, care a lăsat ceva în urmă pe la echipele la care a jucat.

Se gândeşte la viitorul familiei

„În această vară mi-am făcut multe iluzii, dar dezamăgirea este mare. Şi anul trecut m-a bătut gândul retragerii, dar acum dorinţa de a mă opri este mult mai mare. Am în plan să fac altceva, trebuie să mă gândesc şi la viitorul meu şi al familiei mele“, a spus Iulian Popa. Între timp, Iulian Popa s-a apucat şi de alt sport, despre care puteţi citi aici. Ca o cocincidenţă stranie, alte două echipe la care Iulian Popa a evoluat, Forex Braşov şi Voinţa Sibiu nu mai există în prezent.

Sursa: liga2.ro

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.