Rapid

Dan Tudorache se va întâlni cu membrii T2

După ce a fost contestat dur de ultrașii Rapidului, prezenți aseară într-un miting de protest în fața Primăriei Sectorului 1, Dan Tudorache, edilul sectorului 1, a reacționat pentru GSP.RO. Acesta a subliniat că se va întâlni cu aceştia. Dar a subliniat că această iniţiativă nu are vreun substrat politic. În ciuda acestui fapt, indiferent de rezultat, Dan Tudorache nu ia în calcul vreun moment să dea înapoi.

Dan Tudorache: „Mergem înainte oricum!”

”Am să mă întâlnesc săptămâna viitoare cu reprezentanții T2 pentru a vorbi cu ei și a le explica ce proiect am pentru Rapid. Nu se implică politicul în această acțiune. După ce am să le explic în detaliu, este alegerea lor dacă vor înțelege sau vor dori să strige în continuare de pe margine. Noi mergem înainte cu proiectul nostru de revitalizare a Rapidului. Nu cred că sunt puși de cineva să fie împotrivă. Mi s-a transmis din start că vor exista și contestatari. Vă dați seama că m-am interesat în detaliu de tot ce implică Rapidul”, a declarat Dan Tudorache.

Dan Tudorache: „Sper la votul PNL în următoarea şedinţă”

„Este important ca toată lumea să înțeleagă că politicul nu are treabă cu Rapidul. Această echipă s-a înființat în sectorul 1 și vrem să îi dăm o mână de ajutor. De aceea sper să obțin în următoarea ședință și votul PNL-ului. Dacă vor fi implicate trei sau patru partide, atunci va fi clar că nu are treabă niciun partid în mod special. E vorba de comunitatea locală și nimic mai mult Sper ca această parte a suporterilor să înțeleagă acest aspect după ce am să le explic în detaliu. Oricum, eu merg înainte”, a mai spus Tudorache pentru GSP.RO.

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

 1. Ba astia ce va credeți rapidiști lăsați dracului orgoliile și bucurați-vă ca cineva se implica la rapid, cind era copos l-ați făcut in toată forma acuma ca nu ma e copos plângeți și vedeți in ce stare e Rapidul , nimica nu va convine ma nimica, pună la urma sper ca primarul sa contribuie și sa Adi facă treaba sunteți câți va golani care ați pus umeri la falimentul Rapidului , lăsați primăria sa a-și facă treaba și vedeți-vă de treaba voastră .cei ce va credeți rapidiști și contestați aceasta inițiativa .nu sunteți rapidiști sunteți niște cârpe și gunoaie de 2 bani ba

 2. imi cer scuze pentru intrbare dar vorbiti cu decedatii? in ultimii 2 ani catre ce echipa a-ti platit abonament?

 3. Domnilor, admin, si Domnule Primar al Sectorului 1

  Sper sa citeasca cat mai multi acest mesaj.
  Sunt rapidist din 1963, tata ma ducea pe umeri pe Giulesti, unchiul meu, socrul meu toti rapidisti, nu stiu daca sunt un rapidist ADEVARAT, si nu ma dau ca as fi, an de an imi cumpar abonamet, pot sa le atasez pe ultimile 2, pe scurt, sunt de acord cu proiectul primariei, sau mai corect cu intentiile lor, nu voi fi la nici o intrunire a suporterilor cu nimeni, dar am dreptul la exprimare si ma exprim aici.
  Domnule primar, tatal meu din cer si unchiul meu din cer va sustin, eu si socrul meu inca in viata va sustinem si noi, coagulati si readuceti Rapidul in prim planul sportului romanesc, nu va promitem ca o sa va votam la urmatoarele alegeri, nu putem fi cuparati iar 5% aia sunt si din banii nostri pana la urma, dar va promitem stima noastra si respectul nostru vestnic daca veti reusi.
  FZR !!

 4. Se pare ca intentiile sunt bune, dar de ce trebuia sa vorbiti cu cei care au falimentat Rapidul?
  Puneti comisia pe care ati infiintat-o la treaba si vedeti cu cine si ce trebuie discutat.
  Apropo, nu cred ca ar fi bine sa fortati pe modelul Craiova. La o echipa provinciala a mers, dar aici s-ar putea sa va treziti cu o echipa care are in tribune cateva zeci de spectatori nu suporteri.

 5. Pana a-ti da cu parerea despre cine e mai adevarat ca altul iti recomand o carte, se numeste abecedar

 6. lasati-va de soti,mistocareli si suchii asa zici suporteri ai rapidului,din cauza la parveniti din astia am ajuns acum de fapt astia nu sunt suporteri ai Rapidului adevarat .

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.