Fan Zone

Comunicat al suporterilor ce susţin Rapid

COMUNICATUL SUPORTERILOR CE SUSŢIN RAPID

ECHIDISTANŢĂ SAU COMPLICITATE?

Legea 85 spune că lichidatorul judiciar este persoana învestită printr-o sentinţă judecătorească. Care are ca atribuţii inventarierea patrimoniului, protejarea acestuia şi valorificarea elementelor de patrimoniu pentru îndestularea creditorilor. Cu ceva timp în urmă, noi, Socios Rapid 1923, ne-am angajat să începem identificarea persoanelor, faptelor care au prejudiciat clubul Rapid. Iar ultimele evenimente petrecute ne-au deschis ochii. Am descoperit un lichidator judiciar care începe să devină părtinitor. Deşi legea îl obligă să fie neutru.

Iar ultimele apariţii în presă ale acestuia ne prezintă o persoană care dă dovadă de multă râvnă ca posibile elemente de patrimoniu ale SC FC Rapid SA să ajungă într-o anumită parte. Deşi dânsul doar trebuie să fie cel care organizează licitaţia. Nu să încline balanţa spre un anumit amator de istorie alb-vişinie. Emisiunea de aseară de la Realitatea TV, ne-a confirmat temerile. Domnul primar Tudorache afirmând răspicat că lucrează împreună cu familia Moraru – Azuga şi lichidatorul să dobândească mai uşor lucruri care normal ar trebui obţinute numai în baza unei proceduri de licitaţie publică. Nu înţelegem participarea lichidatorului la întâlniri la care el nu trebuie să apară.

Prejudiciu de 100.000 euro pentru Rapid

Mai mult decât atât, oferind unui potenţial cumpărător anticipat detalii despre patrimoniul unui debitor. Plus că propune lucruri care favorizează acest cumpărător. Deşi legea precizează clar că întâi patrimoniul se supune procedurii licitaţiei. Iar lichidatorul trebuie să o organizeze cât mai bine şi cât mai corect. Altfel poate suporta rigorile legii. Dacă Primăria Sectorului 1, investitorul din Qatar, mişcarea alb-albastră, etc. sunt interesate de posibile părţi ale averii SC FC Rapid SA, trebuie doar să achiziţioneze caietul de sarcini. Apoi să achite garanţia şi să liciteze la termenul stabilit. Aceste etape trebuie gestionate de lichidator, nu să lucreze cot la cot cu unii dintre ei.

Analizând activitatea lichidatorului din acest an, am observat un lucru grav. Că acesta n-a mai acţionat atât de insistent când a fost vorba de recuperarea datoriei către Rapid a domnului Dinu Gheorghe. Deşi a fost învestit în funcţie pe data de 16.12.2016, iar procesul a avut termene în lunile ianuarie şi februarie 2017, n-a catadicsit să preia speţa. Lăsând dosarul în mâinile unui avocaţel de provincie. Care se pare că nici la nivelul de fără frecvenţă n-are cunoştinţe juridice. Mai mult, sentinţa Tribunalului a dat dreptul FC Rapid SA să poată ataca hotărârea. Dar lichidatorul, ca unic reprezentant, nu s-a mai obosit să facă ceva. Astfel, sentinţa a rămas definitivă. Iar SC FC Rapid SA a fost prejudiciat cu 100,000 euro!

Nu a făcut două recursuri ce puteau fi esenţiale

De asemenea, prin primăvară, acelaşi lichidator se bătea cu pumnul în piept prin presă că bunuri ale SC FC Rapid SA se găsesc găzduite în incinta stadionului Giuleşti. Şi că va face totul ca aceste bunuri să revină adevăratului proprietar, pentru a fi valorificate. A iniţiat o acţiune în instanţă, pierdută, dar de asemenea i s-a oferit şansa recursului, pe care nu l-a mai iniţiat. Noi ştim că până nu rămâne definitiv un lucru, există şanse să-l obţinem. Se pare că domnul lichidator are altă viziune, alt comportament.

Concluzia noastră este că acest lichidator a greşit şi coroborăm inacţiunile din Justiţie cu partizanatul din ultima vreme al acestuia faţă de anumit cerc de interese. Ne face să solicităm public creditorilor SC FC Rapid SA să iniţieze atragerea răspunderii acestuia, să sesiseze UNPIR şi, dacă este cazul, să fie făcută şi o plângere penală. Ştim, aceste prejudicii prezentate sunt ca o picătură într-un ocean, la cât a fost jecmănit Rapidul, dar trebuie să existe un început. Chiar celebrul Al Capone a fost „agăţat” cu ceva minor. În încheiere vă anunţăm că vom continua să identificăm şi demasca tâlharii Rapidului, indiferent de nume sau poziţie socială.

Un grup de suporteri Rapidiști

Sursa: Suporter Club Rapid

S-ar putea sa te intereseze

5 Comments

  1. Bugetul primăriei este cel ce poate asigura înalta performanță la Rapid. Galeria să dea dovadă de înțelepciune și să nu mai procedeze asa cum a procedat cu Copos.

  2. Adică un „comunicat” semnat anonim !!! Devenim (zic si eu așa, noi, rapidiștii) din ce in ce mai penibili. Pai mâine postez si eu un comunicat semnat „un grup de suporteri”. Va fi publicat ?

  3. poate totusi se reuseste sa se faca un RAPID pt suporteri nu un rapid pt ca altii sa se foloseasca pt a face bani.In momentul de fata asta reprezinta afc rapid pt presedintele acestei fantome.

  4. Nu mai puneti intrebari ca nu veti primi raspunsuri. Se pare ca jocurile sunt facute.
    Tare mi-este teama ca AFC va disparea. M-as bucura enorm sa nu fie asa, dar deschideti ochii sa vedeti si urechile sa auziti. Realitatea cam asta e, din pacate.
    FZR !

  5. Sunteti JALNICI auzi comunicat (ca pe vremuri)ale unor suporteri rapidisti (si tot ca pe vremuri)anonimi,nu sunt indignati ca nu stiu ce bani nu i sa oprit lui Dinu Gheorghe,ha ha ha.bani pe care ii dadusera acel grup de (suporteri).ha ha JALNICI ASA SUNTETI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.