Rapid

Amical de gală! Se joacă Carmen – Rapid

Rivalitatea Carmen – Rapid n-a fost una atroce. De nivelul celor cu Ripensia sau Venus, în perioada interbelică. Cu toate acestea, meciul care se va juca sâmbătă, 5 august, de la ora 18:00 va reînnoda cumva o tradiţie frântă brusc şi nedrept în urmă cu fix 70 de ani. Cum am prezentat şi aici, Carmen iese din întuneric. Iar unul dintre primele meciuri amicale este tocmai împotriva Rapidului. Meciul Carmen – Rapid se va disputa pe stadionul Rocar, din Berceni.

Carmen – Rapid, meci cu încărcătură specială

Va fi prima partidă din acest presezon pe care Rapid o va juca în Bucureşti. Şi, conform informaţiilor pe care le avem, după Buftea, Carmen Bucureşti este cel mai tare adversar pe care Rapidul l-a întâlnit în această vară. Sperăm să vedem un meci reuşit, frumos şi care să ne dea perspective frumoase pentru campionatul ligii a patra, ce stă să înceapă. Să mergem în număr cât mai mare la partida Carmen – Rapid!

Foto: Paul Urian

S-ar putea sa te intereseze

6 Comments

  1. S-au dus vremurile in care informatiile se puteau obtine doar prin intermediul ziarelor / revistelor / site-urilor. Acum informatiile se pot obtine foarte usor de ce cei care stiu sa caute! De ce sa-ti dam noi o explicatie indirecta, atata timp cat o poti obtine direct de la el ce iti doresti sa stii? Da-i un mesaj aici: https://www.facebook.com/iosif.mihai.7?fref=ts

  2. corect spus de spada si florin, chiar unde e Mihai Iosif? , macar atata lucru e bine de stiut, el fiind cel care a facut cu pustii lui minuni in liga a 5-a…b

  3. Pagina Wikipedia dedicată echipei Carmen București ne amintește că printre jucătorii săi importanți s-au numărat Iuliu Baratky (1944 – practic un scurt interludiu în cadrul perioadei rapidiste 1936-1945), Valentin Stănescu (1946-1947) sau Bazil Marian („…În tricoul acestei echipe a reușit faza carierei. La 7 decembrie 1946, Carmen a câștigat cu 6-0 disputa cu Ciocanul București. La un moment dat, Bazil a scăpat singur spre poarta adversă, a driblat și portarul, după care s-a așezat cu fundul pe minge și cu mâna streașină la ochi, căutându-și parcă adversarii, înainte să împingă balonul în plasă.” – sursa: ocnamuresonline.ro).

    Iată, deci, că între cele două echipe – de-atunci și, prin translație, și de acum – există niște legături cel puțin interesante, create la nivelul și prin intermediul unor fotbaliști atât de mari, nume importante în istoria Rapidului. Alăturarea celor două branduri dă întâlnirii o imagine cu un farmec special, o partidă cu sonorități dintr-o epocă boemă, elegantă, camaraderească a fotbalului. Sper să se păstreze și în terenul anului 2017 măcar o fărâmă din acest aer poetic, să iasă un meci frumos sâmbătă, care să le fie celor de la Carmen de bun augur în vederea doritei de ei ascensiuni, iar pentru Rapid un test folositor pentru sezonul ce se-apropie.

    Gingașe duduițe, grațioase doamne, distinși gentlemeni – sunteți invitați cu toții la un mare match de football. Vă așteptăm negreșit! 🙂

  4. Chiar, domnilor! Noi chiar nu merităm nici o explicație în legătura cu Mihai Iosif?!? Până una alta e autorul celei mai mari performanțe a acestei echipe!

  5. Da, un asemenea meci este de vazut. Manoliu, vine si el? Poate sunt unii dintre noi, care vor sa ii puna ceva intrebari. Aaa……, acum e Ciorba bagat in fata. Oricum, Manoliu sta pitit, nu iese la vedere. Chiar sunt curios sa vad echipa cu noul antrenor si ce noutati mai sunt pe acolo. Tot nu am aflat unde este Mihai Iosif si de ce a fost dat afara, impreuna cu unii jucatori. Ne raspunde si noua cineva? Asteptam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.